TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Sister Boniface Mysteries
Een deelnemer aan de Miss United Britain-schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Sam staat voor de uitdaging om de zaak op te lossen voordat de Londense politie dat doet.
«
»
06:00 Father Brown
Er breken woelige tijden aan wanneer Lady Felicia naar Kembleford terugkeert.
«
»
06:45 Midsomer murders
Deel 1/2. Na een moord die lijkt op een moord uit een horrorfilm uit de jaren zestig, stijgt het dodental, en elke misdaad herinnert aan een filmplot.
«
»
07:30 Midsomer murders
Deel 2/2. Na een moord die lijkt op een moord uit een horrorfilm uit de jaren zestig, stijgt het dodental, en elke misdaad herinnert aan een filmplot.
«
»
08:15 New Tricks
Jack confronteert zijn tegenstander in de rechtbank. Ricky Hanson staat terecht voor poging tot moord. Gerry moet de gevolgen dragen wanneer hij tegen zijn 'dochter' Emily liegt.
«
»
09:10 Death in Paradise
Jack Mooney raakt persoonlijk betrokken bij de meest recente moordzaak in Saint Marie wanneer een van de verdachten iemand uit zijn verleden blijkt te zijn.
«
»
10:00 Midsomer murders
Deel 1/2. De onthulling van een pas ontdekt boek van de overleden misdaadauteur George Summersbee wordt overschaduwd door de diefstal van het manuscript en de dood van een vrouw door een boobytrap.
«
»
10:45 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby komt tot de schokkende ontdekking dat George nog leeft. Curtis loopt George tegen het lijf en regelt tussen Bella en haar vader een ontmoeting in de bossen.
«
»
11:30 Agatha Raisin
Samen met haar oude vriend Sir Charles duikt Agatha in het verleden van Melissa. Ze stuiten op twee ex-echtgenoten, een boze zus en dubieuze relaties met motorrijders.
«
»
12:20 Father Brown
Eerwaarde Brown mengt zich in het onderzoek naar de moord op een ervaren politieagent tijdens een bowlingwedstrijd.
«
»
13:05 The Chelsea Detective
Oliver Cowie is een brave huisvader en een populaire leraar op een prestigieuze particuliere school in Chelsea. Maar wanneer hij wordt vermoord, komen er al snel schokkende geheimen aan het licht.
«
»
13:55 Downton Abbey
Mary wordt gezien op haar geheime missie met Lord Gillingham in Liverpool. Mrs Patmore is erg van slag door een brief die ze van haar familie heeft gekregen en Mrs Hughes probeert haar te helpen.
«
»
14:55 Call the Midwife: Xmas 2014
Lucille wordt naar St Cuthbert's gestuurd waar één van de zusters ziek is uitgevallen. Maar door een probleem met de lift zit ze de hele avond vast met aanstaande moeder Connie.
«
»
16:00 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Als begrafenisondernemer Peter Quintis van huurmoordenaars te horen krijgt dat hij nog 24 uur te leven heeft, vlucht hij meteen naar het detectivebureau en biedt Frank geld om zijn leven te redden.
«
»
16:55 New Tricks
Het team kijkt opnieuw naar een zaak uit 1992. Acteur Michael Austin werd destijds door zijn vrouw tijdens de première van een theaterstuk op het podium doodgeschoten.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een populaire reggaeband plant na dertig jaar een reünieconcert op Saint Marie. Na het spetterende optreden wordt gitarist Billy Springer echter dood in zijn kleedkamer aangetroffen.
«
»
19:00 Midsomer murders
Als een caféhoudster tijdens een magische show in Midsomer Oaks wordt doodgedrukt, ontdekken Barnaby en Nelson een strijdigheid tussen de dorpskerk en oude heidense tradities.
«
»
20:00 Midsomer murders
Deel 2/2. Na Hannah Altmans onverwachte overlijden door een perspexdoos, onderzoeken Barnaby en Nelson of de beroemde goochelaar Gideon Latimer de schuldige is - of was hij het doel?
«
»
21:00 Silent Witness
Jack vertrekt als een speer naar Belfast nadat hij kennis heeft genomen van een geheim van zijn vader. Simone en Nikki nemen een verkoold lijk onder de loep.
«
»
22:10 Temple
Daniel kan niet anders dan gebruik te maken van een last minute-oplossing en tegelijkertijd zijn meest immorele daad te verrichten. Lee bereikt een dieptepunt als hij wordt ontslagen. 7/8
«
»
23:05 Sherlock
Sherlock en John worden gecontacteerd door Henry Knight, een man die wordt geplaagd door traumatische herinneringen. Zijn vader werd enkele jaren geleden verscheurd door een monsterachtige hond.
«
»
00:45 Gold Digger
Julia ontmoet per toeval de 20 jaar jongere Benjamin en ze beginnen een relatie. Wanneer Julia hem aan haar kinderen voorstelt, vragen die zich af of hij uit is op haar geld.
«
»
01:40 Temple
Daniel kan niet anders dan gebruik te maken van een last minute-oplossing en tegelijkertijd zijn meest immorele daad te verrichten. Lee bereikt een dieptepunt als hij wordt ontslagen. 7/8
«
»
02:25 Midsomer murders
Als een caféhoudster tijdens een magische show in Midsomer Oaks wordt doodgedrukt, ontdekken Barnaby en Nelson een strijdigheid tussen de dorpskerk en oude heidense tradities.
«
»
03:10 Midsomer murders
Deel 2/2. Na Hannah Altmans onverwachte overlijden door een perspexdoos, onderzoeken Barnaby en Nelson of de beroemde goochelaar Gideon Latimer de schuldige is - of was hij het doel?
«
»
03:55 Jonathan Creek
De gerespecteerde politie-inspecteur Adrian Fell wordt in een belastende situatie gefotografeerd. Is hij inderdaad een meedogenloze moordenaar?
«
»
04:55 Jonathan Creek
Een porseleinen beeld van een mystieke monnik verdwijnt uit een museum. Zijn de tragische gebeurtenissen die vervolgens plaatsvinden het gevolg van de verwoestende kracht van het beeld?
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' (VTM 2)

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', om 21.00 uur op VTM 2.

Dossiers