TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:05 Jabaloe
In de krant verschijnt een ranglijst van goede sheriffs. Sheriff Bean Bacon van Bean Bacon City staat op de eerste plaats.
«
»
06:20 Jabaloe
Wanneer de beroemde superster Lady Gogo moet overnachten in Jabaloe Town is er een probleem, want Jabaloe Town heeft geen hotel. Moe besluit haar saloon om te bouwen tot 'Hotel Jabaloe'.
«
»
06:30 Maya!
Juf Cassandra is ziek en Bijenwas vervangt haar. Tot spijt van de leerlingen heeft hij een andere manier van lesgeven dan juf Cassandra.
«
»
06:45 Maya!
De insecten van de weide hebben genoeg van alle vergaderingen. Daarom houden ze verkiezingen om een burgemeester aan te stellen.
«
»
06:55 Kabouter Plop
Lui is in de beek gevallen en is helemaal vuil. Hij moet in bad maar doet dat niet graag. Plop zet water op het vuur en Kwebbel gaat haar speciale schuimzeep halen.
«
»
07:00 Kabouter Plop
Klus heeft twee popjes gemaakt. Eentje gelijkt sprekend op Plop en het andere is net Kwebbel.
«
»
07:10 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:30 K3 Roller Disco
K3 organiseert een tropisch feestje voor een jarig meisje. Marcel maakt echter de verwarming stuk, waardoor het erg koud is in de Roller Disco.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 VLOGLAB #Stories
Mats kan niet lachen met het accidentje in het clubhuis, Chakir en Tristan krijgen onverwacht bezoek tijdens hun trip naar Nederland. Chloé en Sarah gaan de confrontatie aan met de saboteur.
«
»
08:40 Lang leve koning Julien
Tekenfilm.
«
»
09:00 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:25 Dance Challenge
In elke aflevering zal Sarah tot het uiterste moeten gaan om op een creatieve manier de dance challenges tot een goed einde te brengen. Daarvoor schakelt ze de hulp in van enkele professionals.
«
»
09:30 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: venkel-citrussalade met kwarteleitjes & Toscaanse panzanella.
«
»
09:45 Geen Uitzending
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Patrick krijgt telefoon aan het onthaal: Stafke is overstuur, want er is iets blauws uit de lucht gevallen in zijn tuin. Patrick en de commissaris gaan ter plekke onderzoeken wat er aan de hand is.
«
»
12:20 De kotmadam
Bertje zamelt geld in voor een goed doel en het doel heiligt de middelen. Maar bij Jeanne vangt hij bot, want Jef heeft net uitgerekend dat de inkomsten van haar winkeltje dramatisch achteruitgaan.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Anna en Mathias maken Jan duidelijk dat het zo niet verder kan. Patrick is jarig en wil dat vieren met Benny en Alfons. Hij krijgt ook een onverwachte gast over de vloer.
«
»
14:10 Ella
Ella en Frederico doen er alles aan om de ring die de hond heeft ingeslikt, terug te krijgen. Clio ontdekt een geheim van Linda en wil er koste wat het kost het fijne van weten.
«
»
14:40 Ella
Sam en Cindy leggen hun geschil bij. Clio denkt dat ze voldoende troeven in handen heeft om Linda zover te krijgen haar toch in de loft te laten intrekken.
«
»
15:20 Gooische vrouwen
Roelien barst in tranen uit wanneer haar tante koelbloedig zegt dat haar miskraam een zegen is. Het wordt haar allemaal te veel. Überhomo Yari wil de kleerkasten van Cheryl opruimen.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:40 Waarheid, durven of doen
Deze keer krijgen Eva De Roo, Kim Huybrechts, Olivia Trappeniers en Jelle Beeckman enkele pittige opdrachten en moeilijke dilemma's voorgeschoteld in de Oranjerie in Kortrijk.
«
»
17:40 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke zijn op patrouille wanneer ze een noodoproep krijgen. Een getuige heeft gezien hoe een klein kind ontvoerd werd.
«
»
18:15 De kotmadam
De biljartploeg van Jef verliest elk jaar opnieuw de vriendschappelijke voetbalwedstrijd tegen de sportvissers. Maar dit jaar heeft Jef de scheidsrechter aan zijn kant.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Kort nadat het walruskoppel hun nieuwe thuis in The Land of the Cold mocht verkennen, krijgt het duo al gezelschap van twee ijsbeerzusjes: Nuka en Qilak.
«
»
20:30 Dat belooft voor later
Staf gaat deze keer niet op stap met drie, maar met zes kinderen: tweelingen Mila & Maroo, Alana & Robin en Ymen & Arwen.
«
»
21:40 Killers
Huurmoordenaar Spencer maakt op vakantie kennis met Jen, de vrouw van zijn dromen. De vonk slaat over en ze trouwen. Maar dan ontdekken ze dat er een prijs op Spencers hoofd staat.
«
»
23:40 Gooische vrouwen
Roelien barst in tranen uit wanneer haar tante koelbloedig zegt dat haar miskraam een zegen is. Het wordt haar allemaal te veel. Überhomo Yari wil de kleerkasten van Cheryl opruimen.
«
»
00:45 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:25 Geen Uitzending
«
»
05:45 Maya!
Lara laat Willy geloven dat ze zijn vriendinnetje is. Eigenlijk wil ze dat hij wat koninginnengelei voor haar steelt. Maya probeert Willy te laten inzien dat hij gemanipuleerd wordt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers