TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Onderbreking
«
»
10:55 Sturm der Liebe
Ariane betaalt de borg voor Erik en hij keert met een enkelband terug naar het Fürstenhof. Maja geeft toe dat ze nog steeds gevoelens heeft voor Florian.
«
»
11:40 Onderbreking
«
»
14:15 Love by Design
Wanneer Danielle wordt ontslagen op haar job in New York, keert ze terug naar haar thuisstad in Roemenië. Daar leert ze de charmante Adrian kennen, die haar helpt bij het realiseren van haar droom.
«
»
16:00 The Goldbergs
Adam laat zich door David Copperfield inspireren om goochelaar te worden, vooral om indruk te maken op een meisje.
«
»
16:25 The Good Doctor
Terwijl het team nog rouwt om het verlies van dr. Melendez, volgt er opnieuw slecht nieuws. Een vrouw die is opgenomen met griepklachten blijkt besmet te zijn met het coronavirus.
«
»
17:15 Parks and Recreation
Het feestje van Andy en April blijkt een huwelijksfeest te zijn, maar daar is Leslie het niet mee eens. Ben denkt na of hij al dan niet in Pawnee moet blijven. Donna heeft advies voor Ann.
«
»
17:40 Parks and Recreation
Op een datingsite wordt Leslie gekoppeld aan Tom. Chris en Ron nemen het tegen elkaar op in een wedstrijdje hamburgers bakken.
«
»
18:10 The Goldbergs
Wanneer Adam bij de gym kiest voor populaire sporters in plaats van voor zijn vrienden, zinnen ze op wraak door ze Dungeons & Dragons te laten spelen.
«
»
18:40 The Goldbergs
Terwijl iedereen in de ban is van de populairste band van het moment, ontdekt Erica rockband Rush. Barry vraagt om meer aandacht van hun moeder nadat ze Adam een prijs voor Beste Zoon heeft gegeven.
«
»
19:05 The Simpsons
Edna Krabappel wordt geschorst na een uit de hand gelopen grap van Bart. Ze vindt troost bij Ned Flanders en de twee beginnen een relatie.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Howard denkt erover na om de volgende stap te zetten met Bernadette. Leonard geeft een nieuwe impuls aan zijn relatie met de zus van Raj.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Sheldon voelt zich uitgesloten door zijn vrienden nu ze steeds meer bij Leonard en Raj uithangen. Hij probeert een nieuwe vriendengroep te vinden waar hij wel opnieuw in het middelpunt staat.
«
»
20:35 After We Collided
Tessa en Hardin worden geconfronteerd met het mysterieuze verleden van Hardin. Zal dit hun liefdesverhaal in de weg komen te staan?
«
»
22:40 Dumb and Dumber To
Twintig jaar na hun eerste ontmoeting gaan de vrienden Harry en Lloyd op zoek naar een donornier voor Harry. Onderweg ontdekt Harry bovendien dat hij een tienerdochter heeft.
«
»
00:35 The Big Bang Theory
Howard denkt erover na om de volgende stap te zetten met Bernadette. Leonard geeft een nieuwe impuls aan zijn relatie met de zus van Raj.
«
»
01:00 The Big Bang Theory
Sheldon voelt zich uitgesloten door zijn vrienden nu ze steeds meer bij Leonard en Raj uithangen. Hij probeert een nieuwe vriendengroep te vinden waar hij wel opnieuw in het middelpunt staat.
«
»
01:25 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Factcheckers' (VRT 1)

Deze week gaan Britt, Jan en Thomas vuilnis opruimen. Ze willen checken hoe erg het gesteld is met sluikstorten op de openbare weg. Jan probeert ook enkele sluikstorters op heterdaad te betrappen. Britt en Thomas willen aan den lijve ondervinden hoe zwaar de job van kinderverzorger in de praktijk is. Ze nemen voor één dag de plaats in van verzorgers in een crèche. En Jan wil te weten komen wat de invloed is van de lakkleur van je auto op de temperatuur in het interieur.

'Factcheckers', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers