TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
«
»
07:10 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
10:25 Geen uitzending
«
»
12:35 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
13:35 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
14:05 Neighbours
Aaron en David ontdekken dat Brent zich schuilhield in hun schuur. Ze zoeken toenadering, maar hij zet het op een lopen. Terese wordt geconfronteerd met een uitspraak uit het verleden.
«
»
14:35 Sturm der Liebe
Hildegard maakt zich zorgen om Alfons die met de motor op de terugweg is van Rome. Dan krijgt ze een telefoontje van de Italiaanse politie. Erik is geschokt door het verraad van Ariane.
«
»
15:40 Singletown
Jeremiah beseft dat hij absoluut het type is voor 'zoenen en vertellen'. Exen Charlie en Elliot krijgen vlinders in de buik wanneer ze zich voorbereiden om terug te gaan daten.
«
»
16:35 Dat eet dan gelukkig zijn
Jonas Van Boxstael, beter bekend als Bockie De Repper, trekt op culinaire queeste doorheen het land en ontdekt wat de Vlaming op doordeweekse dagen eet.
«
»
17:20 Kitchen Nightmares
Gordon gaat langs bij bistro Bonapartes in West Yorkshire, waar de 21-jarige Tim Gray de plak zwaait in de keuken. Zijn ambitie is om een bekende tv-chef te worden, maar hij kan amper een ei bakken.
«
»
18:25 De Planckaerts
Eddy's jongste zus Vera komt op bezoek. De begroeting is uitbundig. Maar de sfeer slaat om wanneer Eddy over een interview begint waarin broer Walter zich negatief uitlaat over Francesco als renner.
«
»
19:05 World's Most Expensive Cruise
We maken kennis met hoofdsommelier Georgiana. Zij neemt ons mee naar de wijnkelder van het schip, waar onder meer 3.000 flessen cognac verzameld liggen.
«
»
20:05 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
20:30 Gemini Man
Henry Brogan is een huurmoordenaar op leeftijd, werkzaam voor de NSA, die zijn carrière de rug wil toekeren. Zijn opdrachtgevers willen hem echter niet laten gaan en maken een kloon van hem.
«
»
22:40 How to Make It on OnlyFans
Voormalig glamourmodel Alex Sim-Wise maakt drie nieuwkomers wegwijs op OnlyFans. Slagen ze erin om een aardige duit te verdienen via het aanbieden van seksueel getinte beelden?
«
»
23:45 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Alex kreeg een rekening van 7.000 pond voorgeschoteld nadat bleek dat zijn huurder een eigen zaakje runde vanuit zijn pand. Projectontwikkelaar Jon roept de hulp in van een uitzettingsteam.
«
»
00:45 Gold Coast Medical
Een team van alleen maar vrouwelijke chirurgen focust zich op een patiënte met borstkanker. En de dokters krijgen een echte 'vampier' op consultatie.
«
»
01:35 Geen uitzending
«
»
03:05 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers