TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen Uitzending
«
»
13:15 Magnum
In opdracht van marinebiologe Marion Hammond gaat Magnum op zoek naar haar vermiste vader, een ethnoloog wiens boot op het mysterieuze Nihoa-kanaal werd gevonden.
«
»
14:15 Magnum
Sara Clifford pleegde zelfmoord in de zomer van 1945 door met haar auto in een ravijn te rijden. In de Kind Kamehameha Club ontmoet Rick een vrouw in het wit gekleed, die luistert naar de naam Sarah.
«
»
15:15 The A-Team
Nadat het team kolonel Decker tegen het lijf loopt, besluiten ze voor een tijdje onder te duiken in een klein dorp. Ze ontdekken er dat heel de gemeenschap afhankelijk is van een zekere Ted Jarret.
«
»
16:10 Xena, The Warrior Princess
Wanneer Xena en Gabrielle het Amazone-gebied betreden, worden ze vrijwel onmiddellijk omsingeld.
«
»
17:10 Magnum
De Russische piloot Yuri heeft in Maui politiek asiel aangevraagd. Wanneer zijn verloofde een jaar later met het Russische atletiekteam arriveert, wil hij haar eveneens helpen vluchten.
«
»
18:10 Zware jongens - Police Interceptors
De agenten achtervolgen de bestuurder van een VW Golf die aan 145 kilometer per uur over de wegen van Bradford scheurt.
«
»
19:05 Highway Cops
De helikopter wordt ingeschakeld na een ongeluk op de natte wegen van de Nieuw-Zeelandse Alpen. En een wagen raakt beschadigd door een rots en een bijl.
«
»
19:35 Highway Cops
Enkele toeristen die houden van snelheid komen in de problemen wanneer ze een bocht net iets te snel ingaan.
«
»
20:05 Komt een man bij de dokter
Komische show.
«
»
20:35 Le corniaud
De sullige en alleenstaande Antoine Maréchal ontmoet de rijke zakenman Léopold Saroyan en wordt door hem gevraagd een luxueuze Cadillac van Napels naar Bordeaux te rijden.
«
»
22:45 A Shot in the Dark
In het landhuis van de rijke Parijzenaar M. Ballon wordt een moord gepleegd. Alles wijst erop dat de dienstmeid, de knappe Maria, de dader is.
«
»
00:45 Magnum
De Russische piloot Yuri heeft in Maui politiek asiel aangevraagd. Wanneer zijn verloofde een jaar later met het Russische atletiekteam arriveert, wil hij haar eveneens helpen vluchten.
«
»
01:45 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Factcheckers' (VRT 1)

Deze week gaan Britt, Jan en Thomas vuilnis opruimen. Ze willen checken hoe erg het gesteld is met sluikstorten op de openbare weg. Jan probeert ook enkele sluikstorters op heterdaad te betrappen. Britt en Thomas willen aan den lijve ondervinden hoe zwaar de job van kinderverzorger in de praktijk is. Ze nemen voor één dag de plaats in van verzorgers in een crèche. En Jan wil te weten komen wat de invloed is van de lakkleur van je auto op de temperatuur in het interieur.

'Factcheckers', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers