Studio Brussel maakt YouTube-reeks over seks

donderdag 29 augustus 2019
Foto: Studio Brussel - © VRT 2019

Op woensdag 4 september lanceert Studio Brussel 'Flowjob', een vijfdelige videoreeks over seks. Instagram-fenomeen Flo Windey (24) neemt geen blad voor de mond en praat met bekende en onbekende gesprekspartners vrijuit over hun seksleven. Met verhalen die uit het leven gegrepen zijn.

Iedereen heeft namelijk onzekerheden en vragen, maar ook ervaringen: goede én slechte.


Flo is al jaren geboeid door het onderwerp. Afgelopen zomer vroeg ze aan haar volgers op Instagram welke vragen zij hebben over seks. Haar inbox werd gebombardeerd. In deze nieuwe reeks gaat Flo, samen met wisselende gasten, op zoek naar antwoorden.

De reeks is eerlijk en openhartig, maar geeft tegelijk ook een relativerend inzicht in het seksleven van jonge mensen. Alles vertrekt vanuit de interesse en nieuwsgierigheid van Flo. Ze brengt meningen, ervaringen en anekdotes van andere jongeren samen. Studio Brussel wil op die manier bijdragen aan het open debat over op het eerste zicht moeilijke thema's.

Naast de videoreeks gaat Studio Brussel ook op zijn andere kanalen aandacht besteden aan de onderwerpen uit 'Flowjob'. Er is uiteraard wekelijkse zendtijd op de radio, maar er komt ook een online artikelenreeks die de besproken onderwerpen diepgravender toelicht. Studio Brussel werkt hiervoor samen met WAT WAT, een organisatie die jongeren van 11 tot 24 jaar in hun identiteitsontwikkeling ondersteunt. WAT WAT zal ook op haar eigen kanalen aandacht besteden aan de onderwerpen die in Flowjob aangeraakt worden. Daarnaast zullen ze actief in gesprek gaan met de kijkers van Flowjob op de sociale media-kanalen van Studio Brussel.

De centrale gast in de eerste aflevering van 'Flowjob' op woensdag 4 september is Julie Van den Steen.

'Flowjob', vanaf woensdag 4 september op het YouTube-kanaal van Studio Brussel.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers