Stijn Smets nieuwe dj bij NRJ

maandag 22 juli 2019
Foto: NRJ - © SBS Media Belgium 2019

Op woensdag 24 juli zal Stijn Smets voor het eerst op radiozender NRJ te horen zijn. Stijn is geen onbekende. Hij begon zijn carrire bij muziekzender TMF, waar hij een van de pioniers was. Via Studio Brussel langs Radio Donna en MNM belandt hij nu bij NRJ.

Elias Smekens, Programmadirecteur: 'We hebben een heel jong DJ-team dat er keihard voor gaat, maar net zoals in elke ploeg, heb je ook ervaring nodig. Daarom zijn we heel blij dat Stijn zijn vakmanschap met ons komt delen.'


Stijn Smets: 'Het radiobloed kruipt waar het niet gaan kan en na jaren kriebelde het toch weer om opnieuw in een radiostudio te staan. Muziek is altijd een passie gebleven en er is geen enkel medium dat muziek zo dicht bij de mensen brengt als radio. Als een fris radiostation als NRJ je dan de kans geeft om die passie weer te delen met de luisteraars, dan neem je dat uiteraard met beide handen aan. Er heerst een pioniersgevoel bij NRJ waarbij iedereen het gevoel heeft dat ze meewerken aan iets nieuws, iets anders. Het is een fijne ervaring om daar middenin te staan. Met veel goesting zet ik dan ook mijn tanden en klauwen in het NRJ-verhaal.'

Nu woensdag maakt Stijn alvast zijn debuut op NRJ, tussen 10.00 en 13.00 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - Koen (Andy Peelman) en politiehond Barry in 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. De agenten gaan op onderzoek, maar staan voor een raadsel.

'De Buurtpolitie: De Tunnel', film uit 2017 met oa. Andy Peelman, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers