Ronan Keating volgende topper op Nostalgie Beach Festival

vrijdag 13 december 2019

Ochtend-DJ's Herbert Bruynseels en Astrid Philips hebben d topper bekend gemaakt voor de 7e editie van het Nostalgie Beach Festival. Die vindt plaats op zaterdag 8 augustus 2020, in Middelkerke.

Niemand minder dan de Ierse zanger Ronan Keating zal komende zomer het NBF-festival in vuur en vlam zetten. Hij was in de nineties niet alleen de frontman van het zeer succesvolle Boyzone, maar ook de bezieler van het al bijna even populaire Westlife. Nadien scoorde Ronan Keating nog verschillende solohits, waaronder 'Life is a rollercoaster', 'Lovin’ each day' en niet te vergeten, 'When You Say Nothing At All', het themanummer van de film 'Nothing Hill', dé kaskraker uit de jaren ’90.


Eerder raakte bekend dat Roger Hodgson (ex-Supertramp) de affiche mee zal kleuren, net als het Britse DJ-duo Phats & Small. Die kennen we van 'Turn Around' en 'Feel Good', erg dansbare muziek met aanstekelijke disco nouveau uit de late nineties.

Ook The Stranglers staan op het festival, wellicht de laatste overblijvers van het punktijdperk. Met klassiekers als 'No More Heroes', 'Always The Sun' en 'Golden Brown', inclusief befaamde klavecimbel intro, katapulteren ze de weide zo terug naar de 80's.

Meer informatie en tickets voor Nostalgie Beach Festival vind je op nostalgiebeachfestival.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers