Qmusic-dj Vincent Fierens krijgt eigen verdwaalpaal op strand van Oostende - VIDEO

vrijdag 16 augustus 2019
Foto: Qmusic - © DPG Media 2019

Afgelopen dinsdag vierde Qmusic-dj Vincent Fierens zijn 27ste verjaardag. Joren Carels, met wie Vincent de hele zomer lang de ochtendshow presenteerde vanuit het Q-Beach House, had een verrassing voor hem in petto.

Vanmorgen, vrijdag 16 augustus, ontdekte Vincent in het bijzijn van Walter 'de burgemeester' De Donder op het strand van Oostende zijn cadeau: een verdwaalpaal van zijn hoofd. Walter De Donder maakte de onthulling officieel: 'Vincent, de verrassing past niet in je auto, maar geeft wel richting aan sommige mensen hun leven.' Vincent had het niet verwacht: 'Dat ben ik? Ik ben een verdwaalpaal op het strand van Oostende?', lachte hij.


Wie de komende twee weken nog naar Oostende gaat, kan de verdwaalpaal vinden aan het Q-Beach House.

Het onthullen van de verrassing betekende ook de laatste ochtendshow van Qmusic-dj's Vincent en Joren van deze zomer vanuit het Q-Beach House. Nu maandag 19 augustus begint het nieuwe ochtendtrio Sam De Bruyn, Inge De Vogelaere en Wim Oosterlinck om 6.00 uur aan een gloednieuw radioseizoen. Vincent Fierens en Joren Carels zijn vanaf maandag 2 september elke weekdag terug te horen op Qmusic van 20.00 tot 22.00 uur.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers