NRJ strikt Taylor Swift

vrijdag 23 augustus 2019
Foto: NRJ - © SBS Media Belgium 2019

Ochtendduo Kim Muylaert en Michael Joossens maakten vrijdag bekend dat radiogroep NRJ een bijzonder straffe stunt heeft gerealiseerd.

NRJ slaagde erin om niemand minder dan Taylor Swift te strikken voor een exclusieve showcase op 9 september in L’Olympia in Parijs.


De Amerikaanse superster is nu al één van de bestverkopende artiesten uit de popgeschiedenis en ze is nog geen 30 jaar. Toen Taylor Swift eind april haar single 'Me!' dropte, werd die de eerste dag al meer dan 62 miljoen keer bekeken op Youtube.

Omdat NRJ op 3 september haar eerste verjaardag viert, stuurt de Vlaamse radiozender maar liefst 2 duo’s naar Parijs om Taylor Swift in real life te gaan bekijken. Zij zal er dan haar nieuwste en zevende album ‘Lover’ voorstellen. Dat album wordt vandaag gereleased. Tickets zijn enkel online en on air te winnen.

Alle info op www.NRJ.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Luizenmoeder' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

De Akker houdt haar jaarlijkse sponsorloop. Directeur Erik heeft kinder-hiv als goed doel gekozen en wil van alle scholen uit de buurt het meeste sponsorgeld ophalen, hij is zelfs bereid om zelf ook mee te lopen. Juf Els gaat intussen fanatiek de strijd aan met te veel suiker in de drank en het voedsel van haar leerlingen. Hannah nodigt Ronald uit om samen eens te gaan eten. Karel doet zijn best om zijn dochter Maledieve het meeste sponsorgeld te laten ophalen.

'De Luizenmoeder', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers