Muzikaal eerbetoon aan overleden artiesten bij Joe

vrijdag 1 november 2019

Vandaag op Allerheiligen, vrijdag 1 november, eert Joe tussen 10.00 en 16.00 uur overleden artiesten tijdens 'Hemelse Helden'.

Joe dj's Carl Schmitz en Leen Demaré spelen alleen maar muziek van artiesten die overleden zijn zoals Freddie Mercury, Whitney Houston, Bowie, Prince en Aretha Franklin. Carl en Leen eren daarbij ook enkele Belgische artiesten zoals Yasmine, Gorki en Paul Severs.


Tussen 13.00 en 13.30 uur vertelt Joe-dj Jan Bosman meer over het muzikaal eerbetoon van Guy Swinnen aan Willy Willy. Jan trok naar de repetitieruimte van The Scabs waar Guy Swinnen live het nummer Mesa Boogie Feedback bracht, dat hij destijds speciaal voor Willy Willy schreef. Tijdens zijn bezoek kwam Jan ook meer te weten over de spullen die Willy Willy heeft achtergelaten en de verhalen daarachter. De live-versie van het nummer en stukjes uit de reportage zijn vandaag te horen bij Joe en na het programma ook volledig te beluisteren en bekijken via joe.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers