Muzikaal eerbetoon aan overleden artiesten bij Joe

vrijdag 1 november 2019

Vandaag op Allerheiligen, vrijdag 1 november, eert Joe tussen 10.00 en 16.00 uur overleden artiesten tijdens 'Hemelse Helden'.

Joe dj's Carl Schmitz en Leen Demaré spelen alleen maar muziek van artiesten die overleden zijn zoals Freddie Mercury, Whitney Houston, Bowie, Prince en Aretha Franklin. Carl en Leen eren daarbij ook enkele Belgische artiesten zoals Yasmine, Gorki en Paul Severs.


Tussen 13.00 en 13.30 uur vertelt Joe-dj Jan Bosman meer over het muzikaal eerbetoon van Guy Swinnen aan Willy Willy. Jan trok naar de repetitieruimte van The Scabs waar Guy Swinnen live het nummer Mesa Boogie Feedback bracht, dat hij destijds speciaal voor Willy Willy schreef. Tijdens zijn bezoek kwam Jan ook meer te weten over de spullen die Willy Willy heeft achtergelaten en de verhalen daarachter. De live-versie van het nummer en stukjes uit de reportage zijn vandaag te horen bij Joe en na het programma ook volledig te beluisteren en bekijken via joe.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in België. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers