'Music For Life 2010' neemt vliegende start

zaterdag 18 december 2010

De grootste radio-actie van het jaar is opnieuw van start gegaan. En dat ging niet onopgemerkt voorbij! Voor het vijfde jaar op rij sluit Studio Brussel drie presentatoren op in het bekende 'Glazen Huis'. De kick-off zorgde voor een massa volk, bakken sneeuw en een verrassingoptreden van niemand minder dan de populaire band Editors.

Exact om 19.13 uur zakten Tomas De Soete, Sofie Lemaire en Sam De Bruyn af van het grote podium naar hun nieuwe stek voor één week: het Glazen Huis. Even daarvoor had Milow zijn 'Music For Life'-lied live gespeeld. De Antwerpse burgemeester Patrick Janssens koos 'Alors On Danse' van Stromae als allereerste aangevraagde plaat van deze editie.


De sfeer op de Antwerpse Groenplaats zat er vanaf de start meteen goed in. Het publiek was massaal afgezakt om de start live mee te maken. Vrijwel meteen begon het ook te sneeuwen, wat eveneens zorgde voor een speciale sfeer.

Nieuw dit jaar is het dagelijkse verrassingsoptreden boven op 'Het Glazen Huis'. En op dag één was dit alvast een voltreffer van formaat. De band Editors speelden een akoestische zet met hun grootste hits.

Maar het draait uiteindelijk nog altijd om zoveel mogelijk  geld op te halen voor de aidswezen. Bekende en onbekende mensen passeerden al voor de deuren van 'Het Glazen Huis'. Zo kwamen An Lemmens en Bram Vandeput van 'De Dagshow' langs met 900 euro, verzameld tijdens het kerstfeestje van het vtm-programma. Eerder kwam ook Elodie Ouedraogo langs met een vette cheque van de Santa-run die zaterdag georganiseerd werd in de Antwerpse straten. Na middernacht kwamen acteur Matthias Schoenaerts en The Black Box Revelation nog langs.

Wie een plaatje wil aanvragen: 070/344.044 of via de website van Studio Brussel. Daar krijg je ook een overzicht van alle mogelijke acties in jouw buurt.Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: Music For Life 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers