'Music For Life 2010' neemt vliegende start

zaterdag 18 december 2010

De grootste radio-actie van het jaar is opnieuw van start gegaan. En dat ging niet onopgemerkt voorbij! Voor het vijfde jaar op rij sluit Studio Brussel drie presentatoren op in het bekende 'Glazen Huis'. De kick-off zorgde voor een massa volk, bakken sneeuw en een verrassingoptreden van niemand minder dan de populaire band Editors.

Exact om 19.13 uur zakten Tomas De Soete, Sofie Lemaire en Sam De Bruyn af van het grote podium naar hun nieuwe stek voor één week: het Glazen Huis. Even daarvoor had Milow zijn 'Music For Life'-lied live gespeeld. De Antwerpse burgemeester Patrick Janssens koos 'Alors On Danse' van Stromae als allereerste aangevraagde plaat van deze editie.


De sfeer op de Antwerpse Groenplaats zat er vanaf de start meteen goed in. Het publiek was massaal afgezakt om de start live mee te maken. Vrijwel meteen begon het ook te sneeuwen, wat eveneens zorgde voor een speciale sfeer.

Nieuw dit jaar is het dagelijkse verrassingsoptreden boven op 'Het Glazen Huis'. En op dag één was dit alvast een voltreffer van formaat. De band Editors speelden een akoestische zet met hun grootste hits.

Maar het draait uiteindelijk nog altijd om zoveel mogelijk  geld op te halen voor de aidswezen. Bekende en onbekende mensen passeerden al voor de deuren van 'Het Glazen Huis'. Zo kwamen An Lemmens en Bram Vandeput van 'De Dagshow' langs met 900 euro, verzameld tijdens het kerstfeestje van het vtm-programma. Eerder kwam ook Elodie Ouedraogo langs met een vette cheque van de Santa-run die zaterdag georganiseerd werd in de Antwerpse straten. Na middernacht kwamen acteur Matthias Schoenaerts en The Black Box Revelation nog langs.

Wie een plaatje wil aanvragen: 070/344.044 of via de website van Studio Brussel. Daar krijg je ook een overzicht van alle mogelijke acties in jouw buurt.Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: Music For Life 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers