Luistercijfers: Nostalgie groeit sterk in nieuwe luistercijfers en NRJ wint luisteraars

dinsdag 18 februari 2020
Foto: Nostalgie - Mediahuis 2019

Nostalgie wint zowel op de algemene doelgroep 12+ als op de kerndoelgroep 35-54. Op 12+ haalt de radiozender een marktaandeel van 6,3% of dagelijks bijna 450.000 luisteraars.

En op de specifieke doelgroep 35-54 stijgt Nostalgie ruim 2% van 6,3% naar 8,4%. Ook de luisterduur stijgt op beide doelgroepen met 10 tot 15 minuten.


Directeur Tom Klerkx: 'Uiteraard zijn we tevreden dat we elke dag meer luisteraars boeien. Onze muzikale acties, zoals de C'lassics Top 2020', vallen dus duidelijk in de smaak. Dinsdagmorgen maakten Herbert en Astrid de laatste topact bekend voor ons Nostalgie Beach Festival op zaterdag 8 augustus in Middelkerke, namelijk Level 42. Bovendien is er ook onze tweede dag, zondag 9 augustus, met Clouseau, Bart Peeters en Raymond van het Groenewoud. Nostalgie blijft dus meer dan ooit dé muziekzender bij uitstek, die ook zijn festivals verder blijft uitbouwen.'

Ook NRJ blijft in elke doelgroep luisteraars winnen en bouwt verder aan zijn verhaal. Deze week kunnen luisteraars tickets winnen voor Harry Styles in Berlijn inclusief city-trip. Volgende week zijn er tickets voor het concert van Anne-Marie in Amsterdam.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De familie Dreuning bestaat uit vader Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. Zij geloven heilig in een strenge opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren strikte regels. Houden de kinderen zich niet aan die regels dan volgt er straf. De familie Dreuning ruilt met de familie Zandman. Vader Victor en moeder Ilse zijn voorstanders van een vrije opvoeding. In dit gezin bestaan geen regels en creativiteit en zelfontplooiing zijn het belangrijkst.

'Jullie Huis, Onze Regels', om 22.25 uur op VIJF.

Dossiers