Joe-dj Anke Buckinx & Guga Bal verrassen Clouseau met imitatiesong - VIDEO

dinsdag 8 oktober 2019
Foto: Joe - © MEDIALAAN 2018

Deze week waagde Guga Bal zich aan een imitatie van Clouseau, die net nog als populairste Belgische band in de 'Top 2000' van Joe werden gestemd.

De coverband rond Guga, 'Studio Gaga', werkte de afgelopen maanden aan een eerste studioplaat. Guga haalt daarvoor zijn beste stem-imitaties boven met gloednieuwe eigen nummers. Het resultaat daarvan hoor je elke dinsdagochtend bij Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx.


Vandaag trok Guga samen met Anke naar de gebroeders Wauters om het resultaat te laten horen en zij luisterden met open mond naar hun imitatie genaamd 'Winnaar'.

Koen Wauters was erg onder de indruk van het resultaat: 'Het is gaaf en als het begint dan denk je echt, oké dat ben ik hé!'. En ook Kris Wauters herkent zijn broer in het liedje: 'Zeker als de eerste zinnen beginnen, dan dacht ik even van 'wow'. Als Koen niet beschikbaar is dan bel ik u op hé!'

Een videoverslag van het bezoek van Anke Buckinx en Guga Baúl aan Clouseau:


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op En.

Dossiers