Joe-dj Anke Buckinx & Guga Baúl verrassen Clouseau met imitatiesong - VIDEO

dinsdag 8 oktober 2019
Foto: Joe - © MEDIALAAN 2018

Deze week waagde Guga Baúl zich aan een imitatie van Clouseau, die net nog als populairste Belgische band in de 'Top 2000' van Joe werden gestemd.

De coverband rond Guga, 'Studio Gaga', werkte de afgelopen maanden aan een eerste studioplaat. Guga haalt daarvoor zijn beste stem-imitaties boven met gloednieuwe eigen nummers. Het resultaat daarvan hoor je elke dinsdagochtend bij Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx.


Vandaag trok Guga samen met Anke naar de gebroeders Wauters om het resultaat te laten horen en zij luisterden met open mond naar hun imitatie genaamd 'Winnaar'.

Koen Wauters was erg onder de indruk van het resultaat: 'Het is gaaf en als het begint dan denk je echt, oké dat ben ik hé!'. En ook Kris Wauters herkent zijn broer in het liedje: 'Zeker als de eerste zinnen beginnen, dan dacht ik even van 'wow'. Als Koen niet beschikbaar is dan bel ik u op hé!'

Een videoverslag van het bezoek van Anke Buckinx en Guga Baúl aan Clouseau:


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in één nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers