'House Of House' ultieme houseklassieker in 'Retro Arena Top 500' van TOPradio

vrijdag 27 december 2019

TOPradio telt naar jaarlijkse gewoonte tijdens de laatste week van het jaar af met dé hitlijst met de beste retrohouse: de 'Retro Arena Top 500'.

Met behulp van de luisteraars heeft het gespecialiseerde retro dj-team van TOPradio de lijst met ultieme retroklassiekers samengesteld.


Op nummer 1 prijkt de houseklassieker 'House Of House’'van Cherry Moon Trax. Als Cherry Moon Trax brachten de Belgische dj’s Yves Deruyter, Dj Ghost en Franky Kloeck samen (vaak in wisselende afwisselende samenstelling) singles uit ter promotie van discotheek Cherry Moon in de jaren 90.

De top 3 wordt vervolledigd door 'Push' met 'Universal Nation' op 2 en 'RMB' met 'Love Is An Ocean' op 3.

Ook Jessy maakt dit jaar opnieuw een goede beurt. Ze staat met haar Mackenzie-klassiekers maar liefst 5 keer in de lijst. De hoogste notering is voor 'Without You' van Jessy & The Mackenzie.

Nieuw: hitlijst in the mix
De voorbije editie was de top 500 volledig 'in the mix' te horen en dat is een unicum. Dj’s en luisteraars waren on air te horen terwijl de muziek naadloos in elkaar overvloeide. De hitlijst werd dus nooit onderbroken, behalve voor reclameboodschappen.

Replay van de finale op oudejaarsavond
Retroliefhebbers kunnen op oudejaarsavond ook bij TOPradio terecht want na de Spinning 100, het overzicht van de beste TOPradio-hits van 2019, zendt TOPradio de finale-uren van de 'Retro Arena Top 500' nog eens opnieuw uit. Daarna wordt live overgeschakeld naar discotheek Versuz in Hasselt om de jaarovergang naar 2020 mee te maken.

De volledige lijst is terug te vinden op www.TOPradio.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers