Extra volk voor ochtendshow radio Nostalgie

maandag 7 januari 2019

Vanaf nu, maandag 7 januari, krijgt presentator Sebastian De Crop vers bloed naast hem in de studio. Niet alleen Bieke Ilegems en voetbalanalist Geert De Vlieger komen langs. Ook tv-maker Rob Vanoudenhoven krijgt een wekelijkse rubriek.

Vanoudenhoven zal vanaf nu iedere week in 'Seb in de Ochtend' anekdotes vertellen uit zijn carrière. Veel van die verhalen vertelt hij overigens ook in de theatershow waarmee hij momenteel tourt. Naast Vanoudenhoven zullen ook Bieke Ilegems en Geert De Vlieger geregeld aanschuiven bij het ochtendprogramma van de classicszender.


Naast deze nieuwelingen blijven ook de vaste gasten langskomen. Claudia Van Avermaet (zus van Greg) heeft het over gezondheid en stand-up comedian blijft 's vrijdags de boel opvrolijken.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2019 Kürt Rogiers (Lars), Sandrine André (Véronique) in 'Familie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Mathias, Vronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar n uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Alfons doet een verrassende ontdekking. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

'Familie', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers