Extra volk voor ochtendshow radio Nostalgie

maandag 7 januari 2019

Vanaf nu, maandag 7 januari, krijgt presentator Sebastian De Crop vers bloed naast hem in de studio. Niet alleen Bieke Ilegems en voetbalanalist Geert De Vlieger komen langs. Ook tv-maker Rob Vanoudenhoven krijgt een wekelijkse rubriek.

Vanoudenhoven zal vanaf nu iedere week in 'Seb in de Ochtend' anekdotes vertellen uit zijn carrière. Veel van die verhalen vertelt hij overigens ook in de theatershow waarmee hij momenteel tourt. Naast Vanoudenhoven zullen ook Bieke Ilegems en Geert De Vlieger geregeld aanschuiven bij het ochtendprogramma van de classicszender.

Naast deze nieuwelingen blijven ook de vaste gasten langskomen. Claudia Van Avermaet (zus van Greg) heeft het over gezondheid en stand-up comedian blijft 's vrijdags de boel opvrolijken.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers