Eerste comeback-optreden Noordkaap exclusief bij Willy

vrijdag 28 februari 2020
foto: Willy - © DPG Media 2019

Het eerste optreden in 20 jaar van de rockgroep Noordkaap is weggelegd voor de Willy-luisteraars op donderdag 19 maart. Dat kondigde Stijn Meuris, frontman van de groep én Willy-presentator, zonet zelf aan op radiozender Willy.

De rockgroep Noordkaap maakte begin oktober hun comeback bekend. Vandaag repeteert de groep voor een reeks reünieconcerten in de Ancienne Belgique.
 
'De concerten in de AB zijn uitverkocht maar we dachten: waarom niet het eerste concert op Belgische bodem hier bij Willy. In zeer intieme setting, eigenlijk een soort openbare repetitie van Noordkaap voor 100 Willy-luisteraars. Een select maar zeer luistervaardig publiek', zei Stijn Meuris tijdens zijn radioprogramma 'Meurissey'.

Vanaf 6 maart kunnen Willy-luisteraars tickets winnen voor deze exclusieve showcase van Noordkaap door te luisteren naar Willy via de website willy.radio, DAB+ of het Radioplayer-platform of door mee te spelen via de website.


Bekijk hier de aankondigingsvideo van Stijn Meuris bij Willy:


 


Lees ook:
Radiozender Willy eert Willy Willy
Persbericht DPG Media - Willy
https://www.willy.radio/
Meer artikels over Willy

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De familie Dreuning bestaat uit vader Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. Zij geloven heilig in een strenge opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren strikte regels. Houden de kinderen zich niet aan die regels dan volgt er straf. De familie Dreuning ruilt met de familie Zandman. Vader Victor en moeder Ilse zijn voorstanders van een vrije opvoeding. In dit gezin bestaan geen regels en creativiteit en zelfontplooiing zijn het belangrijkst.

'Jullie Huis, Onze Regels', om 22.25 uur op VIJF.

Dossiers