Editors als eerste internationale band te gast bij Willy

woensdag 23 oktober 2019

Rockzender Willy nodigt elke vrijdag vanaf 20.00 uur artiesten en muziekliefhebbers uit tijdens het programma 'Free Willy'.

De afgelopen twee weken kwamen Stef Kamil Carlens en K’s Choice al langs en amper drie weken na de start van de zender palmt de eerste internationale band, Editors, het blok in.


Bandleden Tom Smith, Justin Lockey en Elliott Williams stellen er op vrijdag 25 oktober hun best off CD Black Gold voor en beantwoorden heel wat vragen over hun 15-jarig bestaan.

Zo verklapt frontman Tom Smith aan luisteraars op vrijdag welk liedje uit de laatste 15 jaar hij graag zelf had geschreven: 'Misschien eentje dat veel geld opgebracht heeft, zoals een hit van Adele?', zegt hij al lachend. 'Wacht, neen, ik weet het: Somebody That I Used To Know van Gotye. Da’s pas een geweldige song.' En ook hun liefde voor België komt aan bod: 'Favoriete Belgische drankje? Waarschijnlijk Duvel, maar niet teveel', lacht Elliott Williams.

Benieuwd naar het volledige gesprek met Editors? Luister dan nu vrijdag tussen 20.00 en 21.00 naar Willy via de website willy.radio, DAB+ en het Radioplayer-platform.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie én de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders én toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers