Editors als eerste internationale band te gast bij Willy

woensdag 23 oktober 2019

Rockzender Willy nodigt elke vrijdag vanaf 20.00 uur artiesten en muziekliefhebbers uit tijdens het programma 'Free Willy'.

De afgelopen twee weken kwamen Stef Kamil Carlens en K’s Choice al langs en amper drie weken na de start van de zender palmt de eerste internationale band, Editors, het blok in.


Bandleden Tom Smith, Justin Lockey en Elliott Williams stellen er op vrijdag 25 oktober hun best off CD Black Gold voor en beantwoorden heel wat vragen over hun 15-jarig bestaan.

Zo verklapt frontman Tom Smith aan luisteraars op vrijdag welk liedje uit de laatste 15 jaar hij graag zelf had geschreven: 'Misschien eentje dat veel geld opgebracht heeft, zoals een hit van Adele?', zegt hij al lachend. 'Wacht, neen, ik weet het: Somebody That I Used To Know van Gotye. Da’s pas een geweldige song.' En ook hun liefde voor België komt aan bod: 'Favoriete Belgische drankje? Waarschijnlijk Duvel, maar niet teveel', lacht Elliott Williams.

Benieuwd naar het volledige gesprek met Editors? Luister dan nu vrijdag tussen 20.00 en 21.00 naar Willy via de website willy.radio, DAB+ en het Radioplayer-platform.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers