Alexandra Gadzina nieuwe stem op MNM

woensdag 13 november 2019
Foto: MNM - © VRT 2019

Woensdagochtend lanceerde MNM een nieuwe stem. Alexandra Gadzina (22 jaar) uit Kortenberg zet haar eerste professionele radiostappen bij de VRT-jongerenzender.

Alexandra werd voorgesteld in 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' en beleeft vanavond haar vuurdoop als MNM-dj in 'MNM Late Night'. De Vlaams-Brabantse zal regelmatig te horen zijn op maandag, dinsdag en woensdag van 22.00 uur tot middernacht tijdens 'MNM Late Night'.


MNM geeft jong talent alle kansen. Dat bewijst de zender onder meer met 'MNM Rising Star', 'Naast Niels' en 'Urbanice Battle Of Talents'. Maar ook nieuw presentatietalent krijgt veel kansen op de radiozender. Een jaarlijkse traditie is 'MNM Student Late Night', het studentenproject waarbij jongeren van zes hogescholen radio maken op MNM. En er zijn ook de MNM Talentendagen. Daar ontdekte de zender eerder al vaste waarden zoals MNM-dj's Laura Govaerts, Evelyn De Backer en Yoren Linsen. Ook Alexandra werd ontdekt op de MNM Talentendagen.

Over de nieuwe stem

Alexandra Gadzina
leeftijd: 22 jaar
afkomstig uit: Kortenberg

'Ik kan nog steeds niet geloven dat ik deel mag uitmaken van het fantastische MNM-team. Dit wordt een geweldig avontuur en ik heb er enorm veel zin in!'

'MNM Late Night', maandag, dinsdag en woensdag tussen 22.00 uur en middernacht op MNM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers