Alexandra Gadzina nieuwe stem op MNM

woensdag 13 november 2019
Foto: MNM - © VRT 2019

Woensdagochtend lanceerde MNM een nieuwe stem. Alexandra Gadzina (22 jaar) uit Kortenberg zet haar eerste professionele radiostappen bij de VRT-jongerenzender.

Alexandra werd voorgesteld in 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' en beleeft vanavond haar vuurdoop als MNM-dj in 'MNM Late Night'. De Vlaams-Brabantse zal regelmatig te horen zijn op maandag, dinsdag en woensdag van 22.00 uur tot middernacht tijdens 'MNM Late Night'.


MNM geeft jong talent alle kansen. Dat bewijst de zender onder meer met 'MNM Rising Star', 'Naast Niels' en 'Urbanice Battle Of Talents'. Maar ook nieuw presentatietalent krijgt veel kansen op de radiozender. Een jaarlijkse traditie is 'MNM Student Late Night', het studentenproject waarbij jongeren van zes hogescholen radio maken op MNM. En er zijn ook de MNM Talentendagen. Daar ontdekte de zender eerder al vaste waarden zoals MNM-dj's Laura Govaerts, Evelyn De Backer en Yoren Linsen. Ook Alexandra werd ontdekt op de MNM Talentendagen.

Over de nieuwe stem

Alexandra Gadzina
leeftijd: 22 jaar
afkomstig uit: Kortenberg

'Ik kan nog steeds niet geloven dat ik deel mag uitmaken van het fantastische MNM-team. Dit wordt een geweldig avontuur en ik heb er enorm veel zin in!'

'MNM Late Night', maandag, dinsdag en woensdag tussen 22.00 uur en middernacht op MNM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers