24.566 euro van 'De Madammen' voor Music for Life

maandag 20 december 2010

Met een bed-in verzamelden 'De Madammen' van Radio 2 maandagochtend 24.566 euro voor Music for Life. Ilse Van Hoecke, Anja Daems en Cathérine Vandoorne presenteerden tussen 9.00 en 12.00 uur vanuit een groot bed in het Hilton Hotel in Antwerpen, op een boogscheut van het Glazen Huis van Studio Brussel.

'De Madammen' riepen de luisteraars van Radio 2 op om tijdens de uitzending het woord 'bed' te sms'en tegen betaling van 1 euro. Eén van de vele luisteraars die dat deden, Patricia Janssens uit Zwijndrecht, mocht mee het bedrag bekendmaken met Cathérine Vandoorne. Zij is de eerste luisteraar die in het Glazen Huis mag.


DOSSIER: Music For Life 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op Eén.

Dossiers