Joe-dj Sven verrast Anke met alpaca's in de studio

dinsdag 10 september 2019
Foto: Joe - © DPG Media 2019

Vandaag 10 september is 'Wereld alpaca dag'. 'Anke is zot van die rare beesten', vertelde Joe-dj Sven Ornelis vanmorgen enthousiast. Hij had dan ook een kleine verrassing voor mede-dj Anke Buckinx in petto.

Tijdens de ochtendshow belde het ochtendduo met Ria Wouters van alpacaboerderij 'Alpaca Panchmana', een boerderij waar je met de dieren kan wandelen. Terwijl de nietsvermoedende Anke aan de lijn hing, kwam Ria de studio binnengewandeld met twee alpaca's. Anke kon het nauwelijks geloven: 'Het was echt een verrassing! Ze zijn wel niet zo zacht als ik dacht, maar ze zijn supercute en ze ruiken lekker. Ik was even helemaal van mijn melk!'. Alpaca's zijn nieuwsgierige, zachtaardige en knuffelbare beestjes. 'Ik ben helemaal zen!', lachte Anke vanmorgen.


Alpaca Beaufort bakent zijn territorium af
Het bezoekje van alpacaduo Beaufort en Alpha zal nog even blijven nazinderen in de studio van Joe: 'Oei! Er is hier iemand pipi aan het doen op het tapijt! Maar het is aan Sven zijn kant dus het boeit niet hoor!', lachte Anke.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie n de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders n toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers