Wildcards Gouden Televizier-Ring bekend

dinsdag 13 augustus 2019

De vijf wildcards voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2019 zijn verdeeld. De lijst met 25 kanshebbers voor de Ring is daarmee compleet!

De redactie van Televizier deelde na rijp beraad vijf wildcards uit aan prachtprogramma’s die nu ook kans maken op de 54e Gouden Televizier-Ring.


De wildcards gaan - in alfabetische volgorde - naar:

- 'All Together Now' (RTL 4)
- 'De Slimste Mens' (KRO-NCRV)
- 'Even Tot Hier' (BNNVARA)
- 'Jinek' (KRO-NCRV)
- 'Oogappels' (BNNVARA)

De andere 20 programma’s werden het afgelopen jaar door het publiek gekozen in vier kwalificatierondes. Dit is de complete lijst met 25 titels.

De wildcards
Waarom deze wildcards? Zoals ieder jaar zijn er programma’s die in de kwalificatierondes net niet genoeg stemmen krijgen, maar wel de moeite waard zijn. Ze trokken massa’s kijkers, waren het gesprek van de dag of vielen om een andere reden op. Om deze programma’s niet buiten de boot te laten vallen, zijn de wildcards in het leven geroepen.

Nomineren
Als alle kwalificaties en wildcarduitreikingen achter de rug zijn, rest nog een ding: het daadwerkelijke nomineren. Op dinsdag 20 augustus opent op Televizier.nl/ring de stembus voor de 54e Gouden Televizier-Ring en kun je voor de laatste keer gaan stemmen. Vier weken later is bekend welke drie tv-programma’s genomineerd zijn voor dé Ring!

De feestelijke uitreiking van de Gouden Televizier-Ring en alle Televizier-Sterren is op woensdag 9 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live, Amsterdam.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Radio 2 Zomerhit 2019

Tijdens deze spannende muziekshow dingen tien genomineerde artiesten mee naar de award voor de Zomerhit van 2019. Vanavond worden ook de drie Radio 2 Muziektrofeen uitgereikt voor doorbraak, groep en soloartiest. Volgende genomineerden geven tijdens de show het beste van zichzelf tijdens hun act: Belle Perez, Niels Destadsbader, Dana Winner, Hooverphonic, Kommil Foo, Laura Tesoro, #LikeMe, Mathias Vergels, Metejoor en Regi feat. Jake Reese & OT. Niemand minder dan de huidige Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt zijn winnend nummer 'Arcade'.

'Radio 2 Zomerhit 2019', om 20.35 uur op En.

Dossiers