Vertrekt Eva Jinek naar RTL?

woensdag 14 augustus 2019
Foto: © KRO-NCRV 2019

Eva Jinek praat met RTL. Dat heeft ze zelf gezegd in tijdschrift LINDA. In haar eigen talkshow kreeg ze de vraag of ze ook met SBS6 praat, maar daar wilde ze niet op ingaan.

NPO lijkt de wens van Eva Jinek in te willigen om haar talkshow vroeger te laten starten. Maar dat houdt de talkshowdiva niet tegen om ook met andere partijen te praten. In LINDA gaf ze toe met RTL te praten. Of dat ook effectief leidt tot een overstap wil ze niet gezegd hebben. Ook dat ze de overstap zou maken samen met haar collega talkshowhost Jeroen Pauw, laat de presentatrice in het midden.


Evenmin wil ze, in haar eigen talkshow op NPO 1, ingaan op de vraag of ze dan misschien ook met SBS praat. Over haar gesprekken met RTL zegt ze: 'Als een andere partij mij vraagt om koffie te drinken, dan doe ik dat.'

Matthijs van Nieuwkerk gaf in diezelfde LINDA ook te kennen dat hij vermoedelijk in het voorjaar wil stoppen met 'De Wereld Draait Door'. Dan komt er op NPO 1 om 19.00 uur een tijdslot vrij. Maar dat tijdstip vindt Jinek te vroeg. 'Omdat de gast van de dag dan vaak zelf nog aan het werk is', zegt ze daarover.

Bron: AD.nl

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Radio 2 Zomerhit 2019

Tijdens deze spannende muziekshow dingen tien genomineerde artiesten mee naar de award voor de Zomerhit van 2019. Vanavond worden ook de drie Radio 2 Muziektrofeen uitgereikt voor doorbraak, groep en soloartiest. Volgende genomineerden geven tijdens de show het beste van zichzelf tijdens hun act: Belle Perez, Niels Destadsbader, Dana Winner, Hooverphonic, Kommil Foo, Laura Tesoro, #LikeMe, Mathias Vergels, Metejoor en Regi feat. Jake Reese & OT. Niemand minder dan de huidige Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt zijn winnend nummer 'Arcade'.

'Radio 2 Zomerhit 2019', om 20.35 uur op En.

Dossiers