Vertrekt Eva Jinek naar RTL?

woensdag 14 augustus 2019
Foto: © KRO-NCRV 2019

Eva Jinek praat met RTL. Dat heeft ze zelf gezegd in tijdschrift LINDA. In haar eigen talkshow kreeg ze de vraag of ze ook met SBS6 praat, maar daar wilde ze niet op ingaan.

NPO lijkt de wens van Eva Jinek in te willigen om haar talkshow vroeger te laten starten. Maar dat houdt de talkshowdiva niet tegen om ook met andere partijen te praten. In LINDA gaf ze toe met RTL te praten. Of dat ook effectief leidt tot een overstap wil ze niet gezegd hebben. Ook dat ze de overstap zou maken samen met haar collega talkshowhost Jeroen Pauw, laat de presentatrice in het midden.


Evenmin wil ze, in haar eigen talkshow op NPO 1, ingaan op de vraag of ze dan misschien ook met SBS praat. Over haar gesprekken met RTL zegt ze: 'Als een andere partij mij vraagt om koffie te drinken, dan doe ik dat.'

Matthijs van Nieuwkerk gaf in diezelfde LINDA ook te kennen dat hij vermoedelijk in het voorjaar wil stoppen met 'De Wereld Draait Door'. Dan komt er op NPO 1 om 19.00 uur een tijdslot vrij. Maar dat tijdstip vindt Jinek te vroeg. 'Omdat de gast van de dag dan vaak zelf nog aan het werk is', zegt ze daarover.

Bron: AD.nl

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Pilote Emma Henderson krijgt te maken met technische problemen, zware turbulentie n een medisch noodgeval. Piloot Brij Kotecha staat voor een moeilijke keuze, want stevige wolken belemmeren het zicht voor de landing.

'Easyjet: Inside The Cockpit', om 22.10 uur op VIER.

Dossiers