Tweeling Sharon en Esmee met MTV op vakantie in 'Double Trouble'

zaterdag 26 augustus 2017

'Ex on the Beach: Double Dutch'-tweeling Sharon en Esmee zagen al op tegen de hele zomer broodjes smeren voor hun werk, maar Viacom-zender MTV biedt hulp en stuurt de twee op vakantie!

De meiden gaan op avontuur in Bulgarije, maar moeten eerst de nodige voorbereidingen treffen, een nieuwe garderobe aanschaffen en cosmetische ingrepen ondergaan om piekfijn op hun bestemming aan te komen. Als de tweeling eindelijk hun weg op het vliegveld heeft gevonden kan het avontuur beginnen: tijd voor 'Double Trouble'! Vanaf 27 augustus elke zondag om 22.00 uur op MTV.


'Kutcamping' en special guests
Hoe lang houden Sharon en Esmee het vol op die 'kutcamping'? Met een toiletrol over de camping gaan is niet bepaald hun stijl en dus nemen ze het heft in eigen handen. En alsof ze samen nog niet voor genoeg 'Double Trouble' zorgen, komen EOTB-ers Jordi en Jeffrey de dames verrassen. Kan Sunny Beach zijn promenade sluiten nadat deze vier feestbeesten langs zijn geweest?

Vanaf 27 augustus is het elke zondag om 22.00 uur 'Double Trouble' met Sharon en Esmee, exclusief op MTV.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers