Trouwen met iemand die je nog nooit hebt ontmoet: een 'Match or Mistake'?

maandag 4 september 2023
Foto: Videoland - © RTL 2023

In het tweede seizoen van 'Married At First Sight: Match or Mistake' nemen single mannen en vrouwen de stap om te trouwen met iemand die ze nog nooit hebben ontmoet.

De wens naar de liefde van het leven zorgt ervoor dat ze deze sprong in het diepe wagen en een rollercoaster vol emoties tegemoet gaan. De groepsdynamiek speelt een belangrijke rol in dit grote avontuur. Tijdens de spannende ceremonies moeten de koppels kleur bekennen; gaan ze door met het experiment of is er geen sprankje liefde meer aanwezig? En dit seizoen mogen ze zich ook over elkaar uitspreken: zijn de andere koppels een match of een mistake? Vanaf de allereerste dag zijn gedragsbioloog Patrick, seksuoloog Steven en relatiecoach Marianne betrokken bij het liefdesexperiment van de deelnemers. Het programma bevat veel verrassende twists en is vanaf dinsdag 19 september te streamen bij Videoland.


Ontmoet hier de zes vrouwelijke deelnemers die dit grote liefdesavontuur aangaan:

Marissa, 26 jaar oud en eigenaresse van een beauty- en schoonheidssalon uit Langweer, geniet van sporten en is regelmatig bij haar eigen paard te vinden. Ondanks haar drukke onderneming, maakt ze nog steeds tijd vrij voor ontspanning en haar vrienden. De nuchtere Friezin weet wat ze wil en dat is liefde. Ze is op zoek naar haar perfecte match en geeft zich volledig over aan dit liefdesavontuur.

Ginger, 32 jaar oud, afkomstig uit Heemstede en werkzaam als KNF-laborant. Ze past zich gemakkelijk aan in groepsverband en is een echte sfeermaker. Maar als ze het ergens niet mee eens is zal ze dit zeker niet verbergen. Deze vrolijke meid houdt van lol trappen en gezelligheid en hoopt tijdens dit avontuur haar perfecte levenspartner te vinden.

Manuela, 25 jaar oud, woont in het Belgische Lommel en is naast marketeer een lieve en loyale moeder van twee kinderen. Ze staat bekend om haar doorzettingsvermogen en temperamentvolle karakter. Ze is zeker niet op haar mondje gevallen en gaat dan ook geen uitdaging uit de weg. Manuela kan niet wachten op dit avontuur en grijpt deze kans op liefde met beide handen aan.

Rosa is een 27-jarige purser uit Volendam, heeft een sterke band met haar familie en gaat met haar vriendinnen regelmatig op zoek naar de leukste restaurantjes en barretjes. In haar vrije tijd zoekt ze graag de zon op in Ibiza, maar geniet ze er ook van om weer heerlijk thuis te zijn. Ze zorgt er dan ook te allen tijde voor dat niet alleen haar stulpje, maar ook zijzelf er tiptop verzorgd uitziet. Met haar positieve energie stelt Rosa zich volledig open voor dit avontuur vol liefde.

Wendy is een spontane en zorgzame vrouw van 35 jaar oud uit Almere, werkt als backoffice medewerker en woont samen met haar 12-jarige zoon. Ze is een sfeermaker, houdt van gezelligheid en kan zich makkelijk aanpassen in diverse situaties en weet ook erg goed wat ze wil. Wendy is een echte dierenvriend en heeft naast twee katten ook een hond waar ze dol op is. Ze heeft haar leven helemaal op orde maar mist nog één ding en dat is de liefde van haar leven.

Victoria, 26 jaar en afkomstig uit Spijkenisse werkt als finance-trainee. Ze is super hecht met haar familie en vrienden en vindt het dan ook heel belangrijk dat haar toekomstige man bij hen in de smaak valt. Ze is ruimdenkend en zoekt dit ook in een partner. De sociale Victoria is altijd op zoek naar een nieuw avontuur en springt nu volledig in het diepe voor het vinden van haar liefde.

En dit zijn de zes mannelijke deelnemers van dit seizoen:

Jack is een 29-jarige online coach en persoonlijke begeleider uit Arnhem die vijf á zes dagen per week in de sportschool te vinden is. Als hij ergens zijn zinnen op zet dan gaat hij er volledig voor. Mensen kunnen altijd bij hem terecht met hun verhaal en als hij het er ergens niet mee eens is dan windt hij daar geen doekjes om. Jack heeft zijn leven op orde en het enige wat hij nu nog zoekt is de perfecte partner om zijn leven mee te delen.

Olivier komt uit Haarlem en is 31 jaar oud. Het is een gevoelige en zeer attente man. Hij is graag bezig, want naast dat hij actief is als model en videograaf, houdt hij ook van klussen. Olivier gaat geen uitdaging uit de weg en is op bepaalde vlakken zeer gedisciplineerd. Hij verwacht dat zijn match hem daarin volledig ondersteuning in geeft. Olivier heeft vooral veel zin om een sprong in het diepe te wagen en op zoek te gaan naar zijn liefdesmatch.

Silio, een 30-jarige vader van twee kinderen uit Tilburg, werkt als vestigingsmanager van een uitzendbureau. Silio is een fanatiek voetballer en houdt van de competitie die hierbij hoort. Hij is een sociale jongen die houdt van gezelligheid, alleen op liefdesgebied ontbreekt voor hem nog de perfecte match. Hij heeft hard gewerkt voor waar hij nu staat en hoopt hier de liefde te vinden.

Jeroen, 41 jaar oud en komt uit Groesbeek, is een extraverte en vrolijke man die graag gezellige mensen om zich heen heeft. Naast zijn baan als begeleider in de gehandicaptenzorg, ontwerpt hij sneakers samen met zijn klanten. Jeroen zit vol energie, geniet van het leven en hoopt de liefde van zijn leven te vinden om samen mooie momenten mee te kunnen maken.

Roy, 31 jaar, is afkomstig uit Voorburg en is een echt gezelligheidsdier. Hij neemt zijn verantwoordelijke taak als handhaver serieus en houdt zich buiten werkuren graag bezig met muziek en het sleutelen aan auto's. Roy gaat lachend en vol positieve energie door het leven en zal er alles aan doen om het zijn liefdesmatch naar haar zin te maken.

Jeff is 27 jaar, woont op Texel en is gastheer in de horeca. Hij brengt graag veel tijd door in de sportschool zodat hij zowel fysiek als mentaal topfit blijft. Hij is een sympathiek persoon, zit altijd vol met energie en heeft ook een hele gevoelige kant. Jeff heeft een grote passie voor muziek en kan niet wachten om deze met zijn liefdesmatch te delen.

'Married At First Sight: Match or Mistake' is vanaf 19 september iedere dinsdag en woensdag te streamen bij Videoland. De eerste uitzenddag zijn er twee afleveringen te zien. De productie ligt in handen van ITV.


DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek' - Susan & Freek (VTM)

Vandaag staat het charmantste koppel uit Nederland centraal: Suzan & Freek. Bij hun vorige deelname in 2022 wisten ze menig Vlaams hart te veroveren en ook deze keer leggen ze hun ziel bloot. In ruil voor zoveel openheid krijgen ze wondermooie versies van hun nummers te horen die hen meermaals tot tranen toe weten te ontroeren.

'Liefde voor Muziek', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 00:20
  Journaallus
  06:00
  Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
 • 00:15
  Nachtlus
  07:30
  Ketnet Junior
 • 21:00
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 01:25
  Geen uitzending
  06:10
  Kabouter Plop
 • 03:25
  Geen uitzending
  06:50
  Blind getrouwd: Australië
 • 01:10
  Geen uitzending
  11:30
  Sturm der Liebe
 • 01:00
  Geen uitzending
  14:10
  All New Traffic Cops
 • 04:20
  Beverly Hills, 90210
  02:30
  The X-Files
 • 01:00
  Geen uitzending
  06:00
  Joe
 • 01:20
  Geen uitzending
  06:00
  TEAM OCHTEND
 • 02:55
  Geen uitzending
  02:15
  Neighbours: A New Chapter
 • 04:25
  Geen uitzending
  02:15
  Backroad Truckers
 • 02:20
  Geen uitzending
  07:15
  Extreme Makeover: Home Edition
 • 01:05
  Geen uitzending
  07:45
  Hailey Dean Mystery: A Will to Kill
 • 00:30
  Herhalingslus
  20:00
  Z-Nieuws
 • 04:24
  Tooldokter
  06:00
  Nog Even Soezen
 • 04:25
  De Sterrenkaart
  02:00
  Roger van Damme: Bakken
 • 04:00
  UEFA Europa League
  03:35
  Tennis: Rolex Monte-Carlo Masters 2024
 • 03:40
  Silent Witness
  02:30
  Grantchester
 • 02:18
  NOS Journaal
  05:55
  Nederland in Beweging
 • 01:49
  Nieuwsuur
  07:00
  NOS Journaal met gebarentaal
 • 04:01
  Sophie & Jeroen
  02:01
  Schiffmacher's Legacy