Ruben Nicolai vervangt Hasselbach in '71° Noord'

donderdag 20 augustus 2009

Ruben Nicolai wordt de nieuwe co-presentator van '71° Noord'. Samen met de Vlaamse Karoline Kamosi, Leki, moet hij de loodzware tocht van 2500 kilometer richting Noordkaap, van bekende Vlamingen en dito Nederlanders, in goede banen leiden.

R


uben Nicolai, ondermeer bekend van de populaire improvisatieshow 'De Lama's', vervangt de vorig jaar overleden Ernst-Paul Hasselbach. Ernst-Paul kwam, samen met productieassistente Leentje Custers, op tragische manier om het leven, tijdens de vorige draaiperiode van '71° Noord'.

'Wij zijn ons er van bewust dat er vooral bij de direct betrokkenen een emotionele kant is aan de terugkeer van het programma op de Nederlandse televisie', wil AVRO-hoofdredacteur Danielle Meyer nog kwijt. 'Samen met de producent, TéVé Media Group, zullen we daar waardig mee omgaan.'

Putje winter start men op Nederland 3 met het twee seizoen '71° Noord'. Op 15 december gaat de eerste aflevering van start.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers