Renze Klamer presenteert 'Laat op Vrijdag'

donderdag 23 januari 2020
Foto: BNNVARA - © Natalia van der Zalm 2020

Nóg een nieuwe talkshow op NPO 1: vanaf vrijdag 7 februari presenteert Renze Klamer de late-late night talkshow 'Laat op Vrijdag'.

Net na middernacht, na het late 'NOS Journaal', luidt Renze het weekend in. 'Laat op Vrijdag' is zes weken lang op vrijdag rond 00.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.


Renze Klamer: ''Laat op Vrijdag' is anders dan andere praatprogramma's. In elke aflevering zitten twee bekende hoofdgasten, die samen een verrassende combinatie vormen. Het programma gaat voorbij aan de actualiteit en draait om anekdotische verhalen. In 'Laat op Vrijdag' praten gasten over hun guilty pleasures, delen ze hun verborgen talenten en is er ruimte om een spelletje te spelen.'

Het format is on-Nederlands en maakt een knipoog naar Amerikaanse en Britse shows als 'The Graham Norton Show' en 'The Late Late Show' with James Corden. Renze: 'Los van het komische aspect zijn dat programma's waarin je ziet dat het persoonlijke interview centraal staat, gasten een andere kant van zichzelf laten zien en het in de gesprekken totaal niet gaat over het nieuws van de dag.'

In de komende afleveringen zijn onder anderen Fidan Ekiz, Splinter Chabot, Anna Nooshin, Sander Schimmelpenninck, Rob Jetten en Soundos El Ahmadi te gast.

Renze Klamer presenteerde bij BNNVARA eerder 'Na Het Nieuws' en de Belbus ('Kassa') en is nu dagelijks te horen bij 'De Nieuws BV' op NPO Radio 1.

Noortje Veldhuizen (De Krokante Leesmap) krijgt een eigen rubriek in 'Laat op Vrijdag', waarin ze in het leven van de gasten duikt en op kenmerkende wijze haar speurwerk deelt met de kijker.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers