Patrick Martens vaste co-host bij '5 uur Live'

vrijdag 22 november 2019
RTL 4

Het is officieel: Patrick Martens is sinds gisteren een van de vaste co-hosts van '5 uur Live' op RTL 4. Samen met Caroline Tensen en Jamie Trenite wisselt hij de presentatie af en schuift hij aan bij Daphne Bunskoek.

'Ik vind het ongelooflijk gaaf om dit te mogen doen. De afgelopen tijd heb ik al een paar keer 'proefgedraaid' en dat was erg leuk. Daphne is geweldig om mee samen te werken. Ik ben heel erg blij!'


Donderdag beleefde Patrick zijn debuut bij '5 uur Live', maar zijn werk bij 'Koffietijd' blijft hij ook gewoon doen. Naast het wekelijkse show- en entertainment nieuws op de maandag presenteert hij tevens de rubriek 'Het Cadeautje' die om de dag te zien is.

Het gaat dus goed met Patrick! Naast 'Koffietijd' en '5 uur Live' is hij te zien met een online serie over slapen bij LINDA.TV, presenteert hij samen met Ron Brandsteder de serie 'Love for the Campsite' bij de zender ONS en speelt hij ook nog een leuke bijrol in de nieuwe Kerstfilm 'Huisvrouwen bestaan Niet 2'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers