Patrick Martens vaste co-host bij '5 uur Live'

vrijdag 22 november 2019
RTL 4

Het is officieel: Patrick Martens is sinds gisteren een van de vaste co-hosts van '5 uur Live' op RTL 4. Samen met Caroline Tensen en Jamie Trenite wisselt hij de presentatie af en schuift hij aan bij Daphne Bunskoek.

'Ik vind het ongelooflijk gaaf om dit te mogen doen. De afgelopen tijd heb ik al een paar keer 'proefgedraaid' en dat was erg leuk. Daphne is geweldig om mee samen te werken. Ik ben heel erg blij!'


Donderdag beleefde Patrick zijn debuut bij '5 uur Live', maar zijn werk bij 'Koffietijd' blijft hij ook gewoon doen. Naast het wekelijkse show- en entertainment nieuws op de maandag presenteert hij tevens de rubriek 'Het Cadeautje' die om de dag te zien is.

Het gaat dus goed met Patrick! Naast 'Koffietijd' en '5 uur Live' is hij te zien met een online serie over slapen bij LINDA.TV, presenteert hij samen met Ron Brandsteder de serie 'Love for the Campsite' bij de zender ONS en speelt hij ook nog een leuke bijrol in de nieuwe Kerstfilm 'Huisvrouwen bestaan Niet 2'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers