'Mars tegen Venus': wie begrijpt de andere sekse het best?

dinsdag 19 maart 2019

Als mannen een ouderdomskwaal zouden mogen kiezen, gaan ze dan voor kaalheid of een erectiestoornis? En wat hebben vrouwen liever aan hun zijde: die langharige Viking of een gladgeschoren metroman?

'Mars tegen Venus' leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? In elke aflevering neemt teamcaptain Jan Versteegh het samen met een mannelijke BN’er op tegen teamcaptain Leonie ter Braak en een vrouwelijke BN’er. Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de lol, de interessante weetjes en de grappige verhalen en meningen van de BN’ers en het publiek.


'Mars tegen Venus' bestaat uit verschillende rondes. In elke ronde testen we de kennis van beide geslachten over het andere geslacht op allerlei manieren. Wat denkt het andere geslacht? Wat weten ze? Wat doen ze? Wat vinden ze? Wat willen ze? Wat bedoelen ze? Van relaties, gezondheid en seks tot opvoeding en het menselijk lichaam: geen enkel thema blijft onbesproken!

In de studio zijn 100 vrouwelijke en 100 mannelijke publieksleden aanwezig die tijdens de show om hun mening worden gevraagd. De twee publieksgroepen beantwoorden de vragen en zijn daarmee een live poll. Op het moment dat de 100 mannen hun mening hebben gegeven, moet het bekende vrouwelijke duo inschatten wat de meerderheid van de mannen heeft geantwoord, en vice versa.

Bekende deelnemers
De bekende vrouwen met wie Leonie ter Braak o.a. een team vormt zijn: Olcay Gulsen, Monique Smit, Edsilia Rombley en Honoria. De bekende mannen met wie Jan Versteegh o.a. een team vormt zijn: Rick Brandsteder, Giel de Winter, Roué Verveer en Dries Roelvink.

Uiteraard haakt Gordon bij merkwaardige, hilarische of gekke antwoorden meteen aan en zal hij het niet nalaten om op zijn eigen, onnavolgbare wijze, commentaar te leveren. Want waarom denken mannen dat roodharige vrouwen beter zijn in bed, of waarom denken vrouwen dat de neus een indicatie is van hoe groot een ander lichaamsdeel kan zijn? Opletten geblazen dus, want er valt nog veel te leren over het andere geslacht!

'Mars tegen Venus', vanaf woensdag 20 maart om 20.30 uur bij Net5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wat als beide partners transgender zijn? En wat als ze een kind willen? We volgen Hannah en Jake Graf tijdens hun eerste ontmoeting met een draagmoeder en tijdens hun pogingen om bij de geboorte van hun baby te kunnen zijn, midden in de lockdown. Ze getuigen ook over hun ervaringen tijdens hun transitie en over de tegenkanting die ze ondervonden, volop dromend over hun toekomst als ouders.

'Our Baby: A Modern Miracle', om 21.35 uur op En.

Dossiers