'Lingo' krijgt een tweede seizoen bij SBS6

zaterdag 12 oktober 2019
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2019

'Lingo' krijgt een tweede seizoen bij SBS6 en er wordt gewerkt aan mobiele/online varianten. Het populaire woordspelletje maakte op 26 augustus na 5 jaar afwezigheid bij SBS6 zijn comeback op televisie. En met succes!

Het trekt op SBS6 in de vooravond sinds zijn de start gemiddeld 644.000 kijkers per aflevering (inclusief uitgesteld kijken). Het is daarmee een van de populairste programma’s in de vooravond. Terwijl de opnames van het eerste seizoen nog in volle gang zijn heeft de zender al besloten een tweede seizoen te bestellen. 'Lingo' is daarmee tenminste tot de zomer van 2020 bij SBS6 te zien evenals zijn presentator Jan Versteegh.


Directeur Televisie Marco Louwerens over deze beslissing: 'We hebben het programma in eerste instantie voorzichtig besteld omdat het toch even spannend was of het spelletje na vijf jaar afwezigheid echt zou aanslaan. Inmiddels is het overduidelijk dat het spelletje opnieuw razend populair is bij jong en oud waardoor het bestellen van een tweede seizoen voor de hand ligt. Jan Versteegh blijkt ook echt DE 'Lingo'-man te zijn die we voor ogen hadden, dus zal hij ook in het tweede seizoen als presentator te zien zijn. Om de fans nog meer plezier aan 'Lingo' te laten beleven, werken we nu ook aan mobiele/online doorvertalingen. Ik hoop onze kijkers een enorm plezier te doen met het komende seizoen en de nieuwe mogelijkheden van het spel.'

'Lingo' wordt geproduceerd door IDTV en mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.

'Lingo', van maandag tot en met vrijdag om 20.00 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers'  (foto: Eén/VRT - © Warner Bros. België 2019)

Alex moet beslissen of hij zijn zieke vader zal opzoeken, maar het verleden heeft duidelijk diepe wonden geslagen. Tinne en Steven zoeken elkaar steeds meer op en dat valt ook Nora op. Barts ego lijkt gekwetst nu blijkt dat Anke ook met andere mannen flirt. Nora moet Ina voor het eerst een weekend bij Jeroen laten. In plaats van te treuren, gaat ze met Claire naar een feestje, waar ze de aandacht van Seppe trekt.

'Dertigers', om 21.55 uur op En.

Dossiers