Liefde op een onbewoond eiland: Vijf koppels springen in het diepe in 'Gestrand Op Honeymoon Island'

maandag 13 mei 2024
Foto: Videoland - © RTL 2024

'Kan liefde slagen als je niets anders hebt dan elkaar?' dat is vraag in de nieuwe Videoland Original 'Gestrand op Honeymoon Island'. Vijf koppels zijn geselecteerd om een ultiem liefdesavontuur aan te gaan op de Filipijnen.

Ver van alle luxe van thuis testen de deelnemers hun prille liefde na een romantische trouwceremonie. Ze zijn compleet op elkaar en het eiland aangewezen. ‘Gestrand Op Honeymoon Island’ is vanaf zaterdag 1 juni te streamen bij Videoland.


Enkele maanden voor de start van dit avontuur ontmoeten de singels elkaar tijdens speeddatesessies in Nederland. Uit deze korte kennismakingen vormen zich vijf koppels die de sprong in het diepe gaan wagen. Ze ontmoeten elkaar opnieuw 10.000 km verderop, op de adembenemende Filipijnen, voor hun trouwceremonie.

Op een verlaten eiland moeten de kersverse koppels twee weken overleven met elkaar én de hoop op ware liefde. De koppels leren elkaar kennen zonder alle gemakken van thuis. Na twee weken vol hoogte- en dieptepunten volgt de beslissing: Welk koppel vindt elkaar in het uitdagende liefdesavontuur en heeft kans op een toekomst samen?

Maak kennis met de vijf koppels die dit liefdesavontuur aangaan:

Jesta & Steve

Jesta (27 jaar)
'Ik probeer mijn verwachtingen los te laten en er open in te gaan'

Een recruiter uit Dordrecht en een alleenstaande moeder van een vierjarige dochter. Ze houdt van zingen, motorrijden en boksen en is op zoek naar de ware liefde en een stabiele relatie met een gedeelde kinderwens.

Steve (32 jaar)
'Zal ze net zo zenuwachtig zijn als ik?'

Artificial Intelligence consultant met een passie voor zijn twee honden, sporten en stappen. Hij is nu enige tijd vrijgezel en helemaal klaar om op een avontuurlijke manier de liefde te vinden.

Laura & Tom

Laura (30 jaar)
'Met wie ik daar ook terecht kom, het wordt een fantastisch avontuur'

Verhuurmedewerker uit Amsterdam met een passie voor reizen en feestjes. Ze zoekt nu naar een partner om haar verhalen mee te delen en samen de rest van de wereld te ontdekken. Ze hoopt haar droomman te vinden op de Filipijnen.

Tom (33 jaar)
'Ik voel in mijn hele lichaam een soort adrenaline'

Fysiotherapeut uit Zwolle met een passie voor koken en muziek. Hij heeft drie serieuze relaties achter de rug en is nu klaar om de vrouw van zijn dromen te ontmoeten en samen een avontuurlijk leven te leiden.

Roy & Anna Lucia

Roy (31 jaar)
'Wat een mafkees ben ik ook eigenlijk om hieraan mee te doen.'

Deze barman en ondernemer uit Alkmaar geniet van gezelligheid en heeft een passie voor sporten. Hij zoekt naar een speciale verbinding en is vastberaden om op deze tropische bestemming de vrouw van zijn dromen te ontmoeten.

Anna Lucia (27 jaar)
'Mensen vinden het gestoord als ik dit aan hen vertel.'

Holistisch massagetherapeut met een passie voor welzijn en balans. Ze leeft op dit moment haar droom in Portugal en verlangt naar een man die haar op en top vrouw kan laten voelen.

Rowan & Elvion

Rowan (33 jaar)
'Dit is once in a life time'

Reisadviseur uit Hilversum met een passie voor avontuur en gezelligheid. Na vijf jaar als single te hebben geleefd, is hij op zoek naar liefde in zijn leven en hoopt hij een man met humor te vinden.

Elvion (31 jaar)
'Hoe dichterbij ik kom, hoe meer ik denk: wat een spanning.'

Gastheer uit Den Haag met een passie voor reizen en paaldansen. Hoewel hij al samengewoond heeft en verloofd is geweest, gelooft hij nog steeds in de liefde en hoopt hij dat de man van zijn dromen op hem wacht bij het altaar.

Roza & Patrick

Roza (29 jaar)
'Ik ben gewoon heel erg benieuwd wie het is.'

Een nachtverpleegkundige uit Alkmaar, die haar passie voor het klussen aan de oude boerderij van haar oma combineert met paaldansen, fitness, mountainbiken, motorrijden en het verzorgen van haar twee katten. Ze is klaar om haar leven te delen met een speciale man.

Patrick (37 jaar)
'Ik heb er wel vertrouwen in dat het goed gaat komen.'

Een directeur van een marketingbureau in Haarlem, een levensgenieter met een passie voor sporten en reizen. Hij heeft al enkele lange relaties gehad en staat nu klaar om de vrouw van zijn dromen te ontmoeten en samen een leven op te bouwen.

'Gestrand Op Honeymoon Island' is gebaseerd op een Deens format en heeft eerder in België al twee succesvolle seizoenen gehad. 'Gestrand Op Honeymoon Island' wordt geproduceerd door ITV Studios. Stream op zaterdag 1 juni de eerste drie afleveringen en daarna wekelijks iedere zaterdag bij Videoland. Daarnaast is de eerste aflevering op zaterdag 1 juni en de tweede aflevering op zondag 2 juni om 22.40 uur te zien bij RTL 4.


DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 00:15
  Journaallus
  06:00
  Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
 • 00:20
  Nachtlus
  07:30
  Ketnet Junior
 • 20:50
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 00:20
  Boer zkt Vrouw - 20 jaar
  05:30
  Geen uitzending
 • 01:20
  American Ninja Warrior
  01:00
  Ambulance Australia
 • 01:15
  Mr Inbetween
  08:50
  Geen uitzending
 • 00:55
  Geen uitzending
  13:35
  Live and Let Die
 • 00:40
  Baywatch
  01:25
  JAG
 • 00:30
  All Saints
  06:00
  Joe
 • 00:20
  Geen uitzending
  06:00
  TEAM OCHTEND
 • 00:55
  Walker
  02:40
  Why Women Kill
 • 01:10
  Walking Tall
  00:55
  Rambo: First Blood Part II
 • 01:05
  Botched
  05:00
  Geen uitzending
 • 00:55
  Geen uitzending
  07:45
  Stolen by My Mother: The Kamiyah Mobley Story
 • 23:00
  Herhalingslus
  20:00
  Z-Nieuws
 • 00:00
  Oh What A Night
  05:55
  Sixties To Six
 • 00:45
  De Gastentafel
  03:10
  Hidden Gems
 • 00:05
  Formule 1
  01:15
  Hockey Pro League Vrouwen
 • 01:10
  New Tricks
  02:40
  Blackshore
 • 01:20
  Hudson & Rex
  03:00
  Flip This House
 • 23:50
  Midsomer Murders
  05:55
  Nederland in Beweging
 • 01:19
  Nieuwsuur
  07:00
  NOS Journaal met gebarentaal
 • 01:16
  NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
  05:30
  Timmy tijd