Kijkcijfers: 3,5 miljoen kijkers voor Badr vs. Rico op Veronica

zondag 22 december 2019
Foto: Veronica - © Talpa Network 2019

Het grootste gevecht in de geschiedenis van het kickboksen heeft gisteren een recordaantal van bijna 3,5 miljoen kijkers opgeleverd voor Veronica.

De zender was vanaf 20.00 uur exclusief bij het Glory-event in het GelreDome aanwezig met live uitzendingen.


Naast het titelgevecht tussen Verhoeven en Hari zijn de andere kickbokswedstrijden ook goed bekeken. Zo trok de wedstrijd van de Nederlander Luis Tavares tegen Fransman Stéphane Susperregui ruim 2,2 miljoen kijkers. Hierdoor staat Veronica op nummer 1,2,3 5 en 6 in de kijkcijfertop-25 van gisteren van Stichting KijkOnderzoek.

Ook op KIJK.nl was het Glory-event gisteravond populair en goed voor maar liefst 490.000 streams. Naast de gevechten, kunnen op het platform ook alle exclusieve interviews worden teruggekeken.

In 2016 stonden Verhoeven en Hari voor het eerst tegenover elkaar. Dit gevecht trok toen 774.000 kijkers.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

China, jaren 40. De grootstad Kanton is bijna volledig in de handen van een beruchte gangsterbende, de Axe Gang. Enkel de arme buurt Pig's Sty Alley wordt door de bende met rust gelaten. Sing en Bone, twee derderangscriminelen, hopen daar stiekem misbruik van te maken: ze doen zich voor als Axe Gang-leden en proberen de plaatselijke bevolking af te persen. Hiermee wekken Sing en Bone echter meteen de aandacht van de chte Axe Gang, die de twee gangsters n de excentrieke bewoners van Pig's Sty Alley een lesje besluiten te leren. Maar dat blijkt toch niet zo eenvoudig te zijn: sommige inwoners hebben immers verborgen kungfukrachten.

'Kung Fu Hustle', film uit 2005, om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers