Kijkcijfers: 1,7 miljoen mensen zien start 'We Zijn er Bijna'

dinsdag 23 juli 2019
Foto: Omroep MAX - © Nico Kroon 2019

Het feel good MAX-programma 'We Zijn er Bijna' kende maandag de beste seizoensstart ooit. De 'kampeersoap' met Martine van Os kon ruim 1,7 miljoen kijkers aan het scherm kluisteren.

'We zijn er Bijna' trekt al een aantal jaren iedere zomer op kampeertrip met een 35-tal vijftigplussers. Dit jaar trekt de groep naar de Balkan. Ze begonnen aan hun reis in het Kroatische Zagreb. Van daaruit trekken ze doorheen onder meer Montenegro en Albanië om daarna weer te arriveren in Kroatië.


Met de 1,7 miljoen kijkers van maandag bereikt het programma een nieuwe mijlpaal. Het is de beste seizoensstart ooit. En ook dat andere MAX-programma, 'MAX Vakantieman', lokte ruim 1,2 miljoen kijkers.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Charlie, een Aboriginal van de Yolngu-stam, leeft in het noorden van Australi. De regering heeft de meeste families daar in Arnhemland gehuisvest, maar Charlie woont er alleen in zijn 'humpy', een hutje van roestige golfplaten. Wanneer blijkt dat de culturele tradities van zijn gemeenschap alsmaar meer aan banden worden gelegd door de regering, onderneemt Charlie een eenzame reis naar de Outback, in de hoop daar terug aan te knopen met zijn traditionele manier van leven.

'Charlie's Country', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers