Kijkcijfers: 1,7 miljoen mensen zien start 'We Zijn er Bijna'

dinsdag 23 juli 2019
Foto: Omroep MAX - © Nico Kroon 2019

Het feel good MAX-programma 'We Zijn er Bijna' kende maandag de beste seizoensstart ooit. De 'kampeersoap' met Martine van Os kon ruim 1,7 miljoen kijkers aan het scherm kluisteren.

'We zijn er Bijna' trekt al een aantal jaren iedere zomer op kampeertrip met een 35-tal vijftigplussers. Dit jaar trekt de groep naar de Balkan. Ze begonnen aan hun reis in het Kroatische Zagreb. Van daaruit trekken ze doorheen onder meer Montenegro en Albanië om daarna weer te arriveren in Kroatië.


Met de 1,7 miljoen kijkers van maandag bereikt het programma een nieuwe mijlpaal. Het is de beste seizoensstart ooit. En ook dat andere MAX-programma, 'MAX Vakantieman', lokte ruim 1,2 miljoen kijkers.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in n nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers