Jeroen van Koningsbrugge in nieuwe BNN-serie

woensdag 4 juli 2012

eroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven gaan de hoofdrollen spelen in 'Smeris', de nieuwe misdaadserie van BNN. Dat heeft Jeroen bekend gemaakt in de 'Coen en Sander Show'. De serie gaat over rechercheurs Theo van de Kamp (Jeroen van Koningsbrugge) en Willem Niessen (Dennis van de Ven), een onmogelijk duo dat tegen wil en dank moet samenwerken om een -mede door hunzelf veroorzaakte- bende-oorlog te stoppen.

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven maakten samen het tv-programma 'Draadstaal' en zijn tegenwoordig te zien in het satirische programma 'Neonletters'. Jeroen: 'Heel leuk dat we hier met z'n tweeën voor zijn gevraagd. Wij zijn heel erg enthousiast over 'Smeris' en kunnen niet wachten tot het gaat beginnen.'


In de serie 'Smeris' moet de doorgewinterde rechercheur Van de Kamp tegen zijn zin in een duo vormen met academische zij-instromer Niessen. Hun eerste zaak loopt compleet uit de hand door de onbesuisde acties van Niessen. In een poging een doorbraak te forceren, zorgen de twee onverwacht voor een bende-oorlog waar ze zelf middenin zitten. De mannen moeten alles op alles zetten om de chaos te herstellen.

'Smeris' wordt geproduceerd door Pupkin ('Van God Los', 'Bellicher', 'Cel', 'Feuten') en wordt ontwikkeld onder creatieve leiding van Pieter Kuijpers.

De opnames van 'Smeris' vinden plaats in 2013. De serie zal in 2014 uitgezonden worden bij BNN op 3.

BNN

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers'  (foto: Eén/VRT - © Warner Bros. België 2019)

Alex moet beslissen of hij zijn zieke vader zal opzoeken, maar het verleden heeft duidelijk diepe wonden geslagen. Tinne en Steven zoeken elkaar steeds meer op en dat valt ook Nora op. Barts ego lijkt gekwetst nu blijkt dat Anke ook met andere mannen flirt. Nora moet Ina voor het eerst een weekend bij Jeroen laten. In plaats van te treuren, gaat ze met Claire naar een feestje, waar ze de aandacht van Seppe trekt.

'Dertigers', om 21.55 uur op En.

Dossiers