Jan Versteegh presenteert 'Lingo'

woensdag 3 juli 2019
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2019

Presentator en spelletjesfanaat Jan Versteegh wordt het nieuwe gezicht van 'Lingo'. Het populaire woordspelletje maakt dit najaar haar comeback bij SBS6.

René Oosterman, Zendermanager SBS6: 'Rummikub, Scrabble, Poker, etc. Uit de verschillende screentests die we hebben gedaan bleek al snel dat Jan dol is op spelletjes en het als een eer ziet om deze klassieker te mogen presenteren. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en de keuze was dus snel gemaakt.'


De kersverse 'Lingo'-presentator heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging. Jan Versteegh: 'Tijdens de screentests merkte ik dat ik vanzelf mee stond te spelen. Ik kijk als spelletjesfanaat dus enorm uit naar de opnames van 'Lingo'.'

De eerste aflevering van 'Lingo' werd uitgezonden in 1989, waarna het spelletje – waarin kandidaten woorden moeten raden – enorm geliefd werd. Desondanks verdween het succesvolle programma, onder veel protest, na 25 jaar van de televisie. Dit jaar brengt SBS6 het spel terug en kan iedere liefhebber van 'Lingo' weer meedoen.

Eerder werd het programma gepresenteerd door Robert ten Brink, François Boulangé, Nance en Lucille Werner.

Ben jij een spellingswonder en wil je meedoen aan Lingo? Ga dan snel naar www.sbs6.nl/lingo.

'Lingo', vanaf 26 augustus bij SBS6.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie n de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders n toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers