In 'Down met Johnny' laten mensen met een beperking een wens voor een ander uitkomen

donderdag 6 december 2018
Foto: SBS6 - © Talpa TV 2018

Johnny de Mol komt in het voorjaar van 2019 met een nieuw seizoen van 'Down met Johnny'. Opnieuw laat hij dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een nder zijn.

Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende wensen, geen droom of wens is te groot, te klein of onmogelijk: ‘anything is possible’ in 'Down met Johnny'!


Achter elke wens gaat een bijzonder verhaal schuil. De ene keer is de wens voor een vriend, huisgenoot of collega die zelf ook een beperking heeft, zoals de jongen die ervan droomt om met een beroemde DJ naar het buitenland te vliegen om daar een set te draaien. Maar er zijn ook wensen voor een opa en oma die altijd klaar staan, of voor een begeleidster die door haar ziekte nog nooit naar een concert van haar favoriete artiest is geweest.

'Down met Johnny' is geen 'surpriseshow' waarin alles door het productieteam is geregeld. Nee, degene die de wens doet, moet zélf actief meehelpen, want jongeren met een beperking kunnen vaak veel meer dan ze zelf denken. De geweldige verrassing geheim houden, is misschien wel de grootste uitdaging… Met hulp van Johnny bereiden ze de verrassing tot in de puntjes voor en zetten ze alles op alles om de wens uit te laten komen.

Iedereen kan vanaf nu een videoboodschap opnemen waarin ze uitleggen wie ze willen verrassen en waarom. De filmpjes kunnen gestuurd worden naar johnny@talpa.tv.

'Down met Johnny' wordt geproduceerd door Talpa Producties.

'Down met Johnny', vanaf het voorjaar van 2019 wekelijks bij SBS6.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers