Holly Mae Brood presenteert 'HNTM'-spin off: 'Holland's Next Make Over'

zondag 8 december 2019
Foto: Videoland - © RTL 2019

Actrice en presentatrice Holly Mae Brood neemt de presentatie van 'Holland's Next Make Over' (HNMO) voor haar rekening.

In deze nieuwe Videoland Original-serie krijgen de fans van het modellenprogramma bijzondere transformaties door het vaste team van 'HNTM'.


De afleveringen waarin de 'HNTM'-kandidaten een rigoureuze make-over ondergaan behoren al jarenlang tot de populairste afleveringen van het modellenprogramma. Aan de enorme vraag vanuit fans of zij ook eens in de kappersstoel mogen plaatsnemen voor een bijzondere transformatie, geeft Videoland nu gehoor middels deze zesdelige serie.

In de eerste aflevering van 'HNMO' zullen de vier finalisten van 'HNTM 2019' een dierbare aandragen voor een bijzondere make-over.

'HNMO' wordt geproduceerd door EndemolShine en is vanaf maandag 9 december wekelijks te zien bij Videoland.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers