Herman den Blijker maakt per 1 januari de overstap naar Talpa Network

woensdag 20 november 2019
Foto: Talpa Network - © William Rutten 2019

Rotterdamse ras ondernemer pur sang, chef-kok en presentator Herman den Blijker maakt per 1 januari 2020 de overstap naar Talpa Network.

Hij tekende onlangs een meerjarig contract bij het multimediabedrijf. Den Blijker wordt breed ingezet bij de televisiezenders. De exacte invulling van de programma’s die hij gaat maken en hoe de andere gezamenlijke activiteiten eruit gaan zien, wordt op een later moment bekend gemaakt.


Herman den Blijker: 'Talpa maakt het mogelijk om de komende jaren programma’s te maken en te ontwikkelen die altijd op mijn verlanglijstje hebben gestaan! Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat John de Mol, Erland Galjaard en Marco Louwerens in mij hebben en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!'

Marco Louwerens, directeur Televisie: 'Geweldig dat deze ruwe bolster met blanke pit bij ons aan de slag gaat. Herman is een uitgesproken, oprecht karakter dat in al die jaren zichzelf is gebleven. Zijn liefde voor lekker en goed eten spat van het scherm. Mede vanwege zijn Rotterdamse directheid is hij onweerstaanbaar voor zijn vele fans. Ik verheug me op alle mooie programma’s die we met elkaar gaan ontwikkelen en op het plezier tijdens het maken.'

Persbericht Talpa Network
http://www.talpanetwork.com

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers