Geef je op voor 'Switch', de nieuwe kennisquiz van AVROTROS - OPROEP

maandag 11 december 2017
Foto: AVROTROS - © Nico Kroon 2017

Hou je van quizzen, heb je goede algemene kennis, ben je competitief en hou je wel van een gezellig gesprekje? Geef je dan op voor 'Switch', de nieuwe dagelijkse kennisquiz van AVROTROS gepresenteerd door Klaas van der Eerden!

Vijf kandidaten nemen het vijf afleveringen lang tegen elkaar op. Per aflevering maak je kans op het winnen van 1000 euro. Wordt de prijs niet gewonnen, dan gaat het geld mee naar de volgende aflevering. Dat kan dus aardig oplopen!


Wil je meedoen? Mail dan snel naar switchkandidaten@avrotros.nl! De productie is al begonnen met casten, dus aarzel niet!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers