De vertrouwde dinsdagavond van Net5 is terug

maandag 7 januari 2019

De dinsdagavond wordt weer als vanouds bij Net5 met jouw favoriete series. Vanaf 8 januari zijn er gloednieuwe afleveringen van de hitserie 'Grey's Anatomy' en vanaf 15 januari is de introductie van de nieuwe Amerikaanse ziekenhuisserie 'New Amsterdam'.

Hierin volgen we dokter Max Goodwin. Hij is de nieuwe medisch directeur van New Amsterdam, een van de oudste openbare ziekenhuizen van de Verenigde Staten. Goodwin heeft als doel om het verwaarloosde ziekenhuis in New York rigoureus te hervormen door de bureaucratie te doorbreken en zo de allerbeste zorg aan zijn patiënten te bieden.


'Grey's Anatomy'
Net5 is dé zender van 'Grey's Anatomy' in Nederland. In het nieuwe jaar gaan we verder met seizoen 15. We trappen op 8 januari af met een twee uur durende première waarin de dokters van het Gray Sloan Memorial ziekenhuis strijden om een nieuwe functie. Meredith is afgeleid en worstelt om gefocust te blijven en Amelia en Owen onderzoeken hun relatie.

'New Amsterdam'
Deze Amerikaanse ziekenhuisserie ging in oktober 2018 van start bij NBC. De van oorsprong negendelige reeks werd wegens succes al snel opgeschroefd naar twintig afleveringen. Het op waarheid gebaseerde verhaal gaat over dokter Max Goodwin die zijn carrière begint in New Amsterdam door iedereen op de afdeling cardiochirurgie te ontslaan vanwege de statistieken. Goodwin stelt het belang van de patiënten boven de winst van het ziekenhuis. Hij vraagt ​​zijn collega's wat ze nodig hebben om hun vak beter uit te kunnen oefenen en patiënten nog beter te behandelen. Hij belooft hen hier zo goed mogelijk bij te helpen, dit tot groot ongenoegen van een aantal invloedrijke personen binnen het ziekenhuis.

'Grey’s Anatomy', vanaf dinsdag 8 januari om 20.30 uur op Net5.
'New Amsterdam', vanaf dinsdag 15 januari om 21.30 uur op Net5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie én de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders én toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers