'Dancing on Ice' keert deze winter terug op SBS6

vrijdag 18 oktober 2019
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2019

'Dancing on Ice' is terug! Het oude, vertrouwde live TV-spektakel voor de hele familie krijgt de beste plek op de zender: de zaterdagavond.

Negen bekende Nederlanders, Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall, gaan samen met hun professionele danspartners de strijd met elkaar aan. Zij zullen alles op alles zetten om de jury te overtuigen van hun ijsdanskwaliteiten om zo steeds een ronde verder te komen. De presentatie van dit grote live ijsspektakel is in handen van Winston Gerschtanowitz en is te zien vanaf zaterdag 7 december op SBS6.


Deze week begint het avontuur. De negen deelnemers en hun ijsdansprofessionals starten met trainen. Ze zullen hard aan de bak moeten, want de lat in Dancing on Ice ligt hoog. De strenge vakjury beoordeelt en becommentarieert elke ijsdans. Ze letten niet alleen op combinaties van sprongen, lifts en spectaculaire moves, maar ook of de ijsdansers het publiek en de kijker kunnen verbazen, ontroeren en overtuigen. Niet onbelangrijk, want de kijker stemt mee en vanaf de derde aflevering moet steeds een deelnemer de show verlaten tot er in de finale één winnaar overblijft. Begeven de bekende Nederlanders zich op glad ijs of schaatsen ze de sterren van de hemel?

'Dancing on Ice' wordt geproduceerd door Talpa Producties.

'Dancing on Ice', wekelijks vanaf zaterdag 7 december om 20.00 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers