60+ Talenten verbluffen en ontroeren coaches 'The Voice Senior'

donderdag 29 augustus 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Met Frans Bauer als nieuwe coach bij 'The Voice Senior' zijn de kaarten tussen de coaches opnieuw geschud in de strijd om muzikaal talent.

Of het nu Chinees eten of een barbecue is, Angela, Frans, Ilse en Marco gooien alles in de strijd om de getalenteerde senioren voor hun team te winnen. Vanaf 30 augustus is de meest sfeervolle muzikale zoektocht van Nederland om 20.30 uur weer te zien bij RTL 4. Dit tweede seizoen wordt gepresenteerd door een nieuw duo. Lieke van Lexmond staat naast Martijn Krabbé en ze maakt hiermee haar debuut maakt als presentatrice van 'The Voice Senior'.


Talenten met een verhaal
Dit seizoen laten weer veel muzikale talenten van zich horen. Talent dat jarenlang zijn of haar verrassende zangkwaliteiten goed verborgen op zolder heeft gehouden en sporadisch tot nooit op een podium te vinden was. Maar ook talent dat in een verleden al eens in de hitlijsten heeft gestaan en wiens muziek grijsgedraaid werd op de platenspeler. De auditanten komen uit alle hoeken van het land en zingen in een verscheidenheid aan genres. Maar in welk genre er ook gezongen wordt, alle talenten hebben één ding gemeen: ze komen met een verhaal. Een verhaal dat hen gevormd heeft tot wie ze zijn en wat tot uiting komt in het zingen. De winnaar krijgt niet alleen de trofee en een single, hij of zij mag ook optreden tijdens een groot concert in de ZiggoDome.

'The Voice Senior' wordt geproduceerd door Talpa

'The Voice Senior', vanaf vrijdag 30 augustus om 20.30 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers