60+ Talenten verbluffen en ontroeren coaches 'The Voice Senior'

donderdag 29 augustus 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Met Frans Bauer als nieuwe coach bij 'The Voice Senior' zijn de kaarten tussen de coaches opnieuw geschud in de strijd om muzikaal talent.

Of het nu Chinees eten of een barbecue is, Angela, Frans, Ilse en Marco gooien alles in de strijd om de getalenteerde senioren voor hun team te winnen. Vanaf 30 augustus is de meest sfeervolle muzikale zoektocht van Nederland om 20.30 uur weer te zien bij RTL 4. Dit tweede seizoen wordt gepresenteerd door een nieuw duo. Lieke van Lexmond staat naast Martijn Krabbé en ze maakt hiermee haar debuut maakt als presentatrice van 'The Voice Senior'.


Talenten met een verhaal
Dit seizoen laten weer veel muzikale talenten van zich horen. Talent dat jarenlang zijn of haar verrassende zangkwaliteiten goed verborgen op zolder heeft gehouden en sporadisch tot nooit op een podium te vinden was. Maar ook talent dat in een verleden al eens in de hitlijsten heeft gestaan en wiens muziek grijsgedraaid werd op de platenspeler. De auditanten komen uit alle hoeken van het land en zingen in een verscheidenheid aan genres. Maar in welk genre er ook gezongen wordt, alle talenten hebben één ding gemeen: ze komen met een verhaal. Een verhaal dat hen gevormd heeft tot wie ze zijn en wat tot uiting komt in het zingen. De winnaar krijgt niet alleen de trofee en een single, hij of zij mag ook optreden tijdens een groot concert in de ZiggoDome.

'The Voice Senior' wordt geproduceerd door Talpa

'The Voice Senior', vanaf vrijdag 30 augustus om 20.30 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in n nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers