Ryan Reynolds in '6 Underground' vanaf vrijdag op Netflix

donderdag 12 december 2019

In '6 Underground' maken we kennis met een nieuw soort actieheld. Zes loners van over de hele wereld, ieder van hen de allerbeste in zijn of haar vak, worden samengebracht.

Naast hun buitengewone talent zijn ze geselecteerd vanwege hun enorme drive om het verleden uit te wissen en onze toekomst voorgoed te veranderen.


Het team wordt gekozen door een mysterieuze leider (Ryan Reynolds). En hoewel hij en zijn team waarschijnlijk worden vergeten, is zijn voornaamste missie ervoor zorgen dat hun acties wél voor altijd herinnerd worden.

Geregisseerd door: Michael Bay
Geschreven door: Paul Wernick & Rhett Reese
Geproduceerd door: David Ellison, Don Granger, Dana Goldberg, Ian Bryce
Co-geproduceerd door: Jonathan Hook, Michael Kase
Executive geproduceerd door: Matthew Cohan
Cast: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy Lior Raz, Payman Maadi en Dave Franco

'6 Underground', vanaf vrijdag 13 december op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers'  (foto: Eén/VRT - © Warner Bros. België 2019)

Alex moet beslissen of hij zijn zieke vader zal opzoeken, maar het verleden heeft duidelijk diepe wonden geslagen. Tinne en Steven zoeken elkaar steeds meer op en dat valt ook Nora op. Barts ego lijkt gekwetst nu blijkt dat Anke ook met andere mannen flirt. Nora moet Ina voor het eerst een weekend bij Jeroen laten. In plaats van te treuren, gaat ze met Claire naar een feestje, waar ze de aandacht van Seppe trekt.

'Dertigers', om 21.55 uur op En.

Dossiers