'Neighbours' is jarig en viert dat met een huwelijk

dinsdag 10 maart 2020

Dit jaar bestaat de populaire Australische soap 'Neighbours' 35 jaar en dat laten de makers niet onopgemerkt voorbij gaan. Ze pakken namelijk uit met een primeur; voor het eerst krijgen de kijkers een lesbisch huwelijk te zien.

Voor dat huwelijk maakt niemand minder dan Sky Mangel, gespeeld door Stephanie McIntosh, na 13 jaar haar comeback in de soap. Nadat ze buiten beeld haar man verliet, trouwt ze nu met Lana (Bridget Neval). Sky en Mangel kennen elkaar van de middelbare school en in 2004 waren ze verantwoordelijk voor de eerste lesbische kus in 'Neighbours'. Toen bleef het enkel bij een kus, maar nu stappen ze dus in het huwelijksbootje.

Bron: Het Nieuwsblad


Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers