Lachbuien, woede, pijn en tranen in nieuwe aflevering 'Just Tattoo of Us Benelux'

zaterdag 6 april 2019
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2019

Als je denkt dat de meest extreme tattoo al is gezet, verrast 'Just Tattoo of Us Benelux' je iedere week weer met de meest bizarre eindresultaten.

Kunstwerken die door vrienden, vriendinnen, familie en geliefdes voor elkaar zijn bedacht en die de ander pas ziet wanneer ze op de huid gebrand zijn en de planga af mag. Maak je op voor een nieuwe aflevering, waar haat, liefde en prank elkaar zullen passeren. 'Just Tattoo of Us Benelux' is iedere zondagavond om 21:30 uur te zien tijdens onze vaste guilty pleasure-avond bij MTV.


Onder leiding onze hosts Channah en Koen Kardashian trappen de Groningse vrienden Youri en Martijn de avond af. De heren zijn, naar eigen zeggen, 'kop en kont'. Ze gaan altijd samen op stap en ze komen samen thuis. Maar zullen ze ook gezamenlijk als vrienden de studio verlaten? Tattoo artists Nicky (@tattoonicky) en Carmen (@carmenjimstattoo) zetten de, door de vrienden voor elkaar, ontworpen kunstwerken. Ze lachen nu nog, maar 'proat is gain jenever'...

Het tweede koppel van de avond is de twee tortelduifjes Angie en Keenan. Ze zijn tien maanden samen en willen elkaar verrassen met een voor elkaar bedachte tattoo. IJdeltuit Keenan kijkt veel in de spiegel, maar durft hij ook het eindresultaat te bekijken wanneer hij zijn planga af moet zetten? Angie is op haar beurt vooral bezig met shoppen, iets waar al haar geld aan uitgegeven wordt. Met het korte lontje van Keenan kan dit nog wel eens een punt van afrekenen worden. Tattoo artists Fabrizio (@fabrizio_tzinaridis) en Debbie (@debbiezandvoort.tattoo) buigen zich over de bijzondere creaties.

Het derde duo bestaat uit de twee besties Stacy en Nina. Ze doen mee aan dit programma, omdat het ze leuk lijkt om elkaar een lelijke tattoo te geven. Daarmee willen ze testen hoe goed hun vriendschap nu eigenlijk is. De test wordt verzorgd door tattoo artists Willem (@tattooshop_corner82) en de blonde schone Pommeline (@pommelinetilliere). Het levensmotto van Stacy en Nina is ‘YOLO’, maar denken ze daar nog steeds zo over als ze in de stoel liggen?

Ben je benieuwd welke plaatjes deze getalenteerde artiesten in de show hebben getatoeëerd? Kijk dan MTV’s 'Just Tattoo of Us Benelux' elke zondag om 21.30 uur op MTV.

Zondag 7 april om 20.00 uur: Interactieve Instagram Stories Take-Over met Social Host Channah
Kun je niet wachten op de vierde aflevering van MTV's 'Just Tattoo of Us Benelux'? Dat hoeft ook niet! Onze Social Host Channah geeft je zondagavond vanaf 20.00 uur namelijk al de eerste scoops! Tijdens haar wekelijkse take-over van de MTV Instagram Stories beantwoordt ze onder andere vragen over de show en bekijkt ze voor het eerst een sneak peek van de aflevering.

Check it out: Instagram Stories take-over met Channah, zondag 7 april om 20.00 uur op @mtvnl en @mtvbe - #JustTattooOfUsBLX

Just Tattoo of Us Benelux wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Aan de hand van persoonlijk beeldmateriaal wordt het bewogen leven van Matangi/Maya/M.I.A. geschetst - een opmerkelijke transformatie van vluchteling tot popster. Matangi is de dochter van de oprichter van het gewapende Tamil-verzet in Sri Lanka. Ze vluchtte met haar gezin mee naar Groot-Brittannië, waar ze Maya werd, een vroegrijpe en creatieve Londense tiener. De wereld leerde haar kennen als M.I.A., de popster die met de zelfzekerheid van een multicultureel jongere een catchy mix brengt van Tamilpolitiek, kunstchoolpunk en hiphop-beats.

'Matangi/Maya/M.I.A', om 23.45 uur op Canvas.

Dossiers