'Ink Master'-deelnemers Johnny en Cordell reviewen afleveringen in eigen online show bij Spike

donderdag 21 maart 2019
Foto: Spike - © Viacom Benelux 2019

De mannen van Custom Tattoo reviewen wekelijks de 'Ink Master'-aflevering op het YouTube kanaal van Spike in 'Meekijken Met John & Cor'.

Rap van tong, vol cynische humor en met een gezonde dosis zelfspot weten Johnny en Cordell van Custom Tattoo Amsterdam regelmatig voor wat opschudding te zorgen in de afleveringen van Spike's 'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars'. Om de ongezouten mening van de heren ruim baan te geven gaf Viacom-zender Spike hen een eigen online show: 'Meekijken Met John & Cor'.


In 'Meekijken Met John & Cor' kijken de heren elke week, in hun eigen tattoo shop in Amsterdam, de 'Ink Master'-aflevering terug. Tijdens de terugblik geven zij hun visie op wat zij - en de kijker - gezien hebben. Dat belooft weer een aantal rake opmerkingen en keiharde one-liners.

'Meekijken Met John & Cor', vanaf vandaag 4 weken lang elke dinsdag om 16.00 uur op het YouTube kanaal van Spike.

'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars', elke maandag om 21.30 uur op Spike.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers