'Ink Master'-deelnemers Johnny en Cordell reviewen afleveringen in eigen online show bij Spike

donderdag 21 maart 2019
Foto: Spike - © Viacom Benelux 2019

De mannen van Custom Tattoo reviewen wekelijks de 'Ink Master'-aflevering op het YouTube kanaal van Spike in 'Meekijken Met John & Cor'.

Rap van tong, vol cynische humor en met een gezonde dosis zelfspot weten Johnny en Cordell van Custom Tattoo Amsterdam regelmatig voor wat opschudding te zorgen in de afleveringen van Spike's 'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars'. Om de ongezouten mening van de heren ruim baan te geven gaf Viacom-zender Spike hen een eigen online show: 'Meekijken Met John & Cor'.


In 'Meekijken Met John & Cor' kijken de heren elke week, in hun eigen tattoo shop in Amsterdam, de 'Ink Master'-aflevering terug. Tijdens de terugblik geven zij hun visie op wat zij - en de kijker - gezien hebben. Dat belooft weer een aantal rake opmerkingen en keiharde one-liners.

'Meekijken Met John & Cor', vanaf vandaag 4 weken lang elke dinsdag om 16.00 uur op het YouTube kanaal van Spike.

'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars', elke maandag om 21.30 uur op Spike.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers