'Hunters' vanaf vrijdag beschikbaar op Amazon Prime Video

donderdag 20 februari 2020
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Amazon Prime Video 2019

Onder leiding van de legendarische Al Pacino volgt 'Hunters' diverse nazi-jagers in het New York City van 1977. De Hunters ontdekken dat er honderden hoog gepositioneerde nazi-functionarissen samenzweren om een Vierde Rijk in de Verenigde Staten te creren.

Het eclectische team van 'Hunters' start een bloedige zoektocht om de nazi’s tot gerechtigheid te dwingen en hun nieuwe genocidale plannen te dwarsbomen.


De cast bestaat ondermeer uit Logan Lerman, Jerrika Hinton, Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Greg Austin, Louis Ozawa Changchien, Carol Kane, Saul Rubinek, Dylan Baker en Lena Olin.

'Hunters' wordt geproduceerd door Peele’s Monkeypaw Productions en Sonar Entertainment en is ontwikkeld door David Weil (Moonfall), die optreedt als uitvoerend producent en co-showrunner naast uitvoerend producent Nikki Toscano. Alfonso Gomez-Rejon (American Horror Story) regisseert de pilot en is uitvoerend producent.

De uitvoerend producenten van de serie zijn Win Rosenfeld (The Twilight Zone, Lorena) van Monkeypow Productions; Nelson McCormick (Prison Break); Tom Lesinski (Mr. Mercedes) van Sonar Entertainment.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Amazon Prime Video

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Humphrey krijgt bezoek van zijn tante, aan wie hij zijn liefde voor het speuren te danken heeft. Plots belandt zij echter zelf in het midden van een moordonderzoek. Ze is getuige van hoe een toerist van zijn balkon wordt gegooid. Humphrey wordt aangevallen op de plaats van het misdrijf en belandt in het ziekenhuis, waar hij quality time doorbrengt met zijn tante, tot ze hem het droeve geheim vertelt dat ze al die tijd had verzwegen.

'Vlaanderen Feest!', om 20.20 uur op En.

Dossiers