'Hunters' vanaf vrijdag beschikbaar op Amazon Prime Video

donderdag 20 februari 2020
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Amazon Prime Video 2019

Onder leiding van de legendarische Al Pacino volgt 'Hunters' diverse nazi-jagers in het New York City van 1977. De Hunters ontdekken dat er honderden hoog gepositioneerde nazi-functionarissen samenzweren om een Vierde Rijk in de Verenigde Staten te creŽren.

Het eclectische team van 'Hunters' start een bloedige zoektocht om de nazi’s tot gerechtigheid te dwingen en hun nieuwe genocidale plannen te dwarsbomen.


De cast bestaat ondermeer uit Logan Lerman, Jerrika Hinton, Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Greg Austin, Louis Ozawa Changchien, Carol Kane, Saul Rubinek, Dylan Baker en Lena Olin.

'Hunters' wordt geproduceerd door Peele’s Monkeypaw Productions en Sonar Entertainment en is ontwikkeld door David Weil (Moonfall), die optreedt als uitvoerend producent en co-showrunner naast uitvoerend producent Nikki Toscano. Alfonso Gomez-Rejon (American Horror Story) regisseert de pilot en is uitvoerend producent.

De uitvoerend producenten van de serie zijn Win Rosenfeld (The Twilight Zone, Lorena) van Monkeypow Productions; Nelson McCormick (Prison Break); Tom Lesinski (Mr. Mercedes) van Sonar Entertainment.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Amazon Prime Video

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

In Kattegat lijkt Ragnar het respect van het volk te zijn kwijtgespeeld. Bjorn, die plannen maakt om een expeditie te leiden naar de Middellandse Zee, is bereid om zijn vader enkele oude schepen te lenen, zodat die opnieuw naar Wessex kan varen. Sigud lokt Ivar uit zijn tent.

'Vikings', om 22.40 uur op CAZ.

Dossiers