Een piratenschat en een déjà-vu met een koffer in MTV's 'Ex On The Beach: Double Dutch'

zaterdag 8 december 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

In de vorige aflevering maakten we kennis met de spontane Renske, de ex van Elias. Bij aankomst op het strand van Curaçao mocht ze direct op date met Brody en, niet geheel tegen de verwachting in, viel ook zij bij hem in de smaak.

Verder zorgde Robin's gezellige verjaardagsfeestje in het bubbelbad bij terugkomst in de villa voor een catfight tussen Lena en Stacy.


Inmiddels is de rust weer een beetje teruggekeerd in de villa. Of toch niet? In de nieuwe aflevering hebben we een kleine déjà-vu, want ook dit seizoen vliegt er een koffer over de reling van onze tropische villa. Maar wiens koffer is het eigenlijk?

Viktor en Diaz gaan op date en zij toont eindelijk haar ware gevoelens aan hem...

Nieuwkomer Renske ligt goed bij het mannelijke schoon, want na de date met Brody mag ze direct op date met één van de andere bewoners: Renan. En ook Elias doet een poging, hij haalt zijn befaamde ketting van stal om bij Renske om haar nek te hangen. A love triangle in the making... 

De avond is gevallen en de singles maken zich op voor een goede party vol piraterij. Brody en Viktor zoeken elkaar tijdens het feestje weer op, gaat hij er nu dan toch echt met de schat vandoor?

Wil je weten wat er precies speelt tussen Robin en Stacy? En wat Djessy vindt van de kettingactie van Elias? En natuurlijk.. wiens Ex er nu weer op het strand wordt losgelaten om de hele boel op stelten te zetten?

Check zondag om 22.00 uur de vierde aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV en daarna op mtv.be en in de MTV Play App.

Meteen na de aflevering is er dit seizoen een 'Meekijken Met...' op zender, waarin MTV-host Koen Kardashian met een van de singles de uitzending bekijkt. Om 23.00 uur zie je op MTV hoe Viktor de aflevering bekijkt met haar vriendinnen.

Direct na de uitzending kun je de aflevering bekijken op de MTV play app en op mtv.be. Daar vind je daarnaast toffe exclusieve content, zoals op donderdag de Most Likely Tag. In deze grappige filmpjes geven we onze 'Ex On The Beach'-ers een stelling, zoals bijvoorbeeld: Wie is de beste flirt? De singles houden na de vraag een bordje omhoog met de naam van de persoon bij wie zij denken dat de stelling het beste past. De bordjes vertellen natuurlijk altijd de waarheid, meeste stemmen gelden! Toch?..

'Ex On The Beach: Double Dutch', elke zondag om 22.00 uur op MTV. Kun je er geen genoeg van krijgen? Check alles over 'Ex On The Beach: Double Dutch' op mtv.be en in de MTV Play App.

'Ex on the Beach: Double Dutch' wordt geproduceerd door No Pictures Please, onderdeel van Fremantle. De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hélène vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op Eén.

Dossiers