Cartoon Network kondigt nieuwe special aan van 'De Wonderlijke Wereld van Gumball'

zaterdag 2 november 2019
Foto: Cartoon Network - © Media Tornado 2019

Cartoon Network kondigt een nieuwe reeks afleveringen aan van de bekroonde hitreeks 'De Wonderlijke Wereld van Gumball'.

'Darwin's Yearbook' schotelt de fans nieuwe hilarische momenten voor van hun vrienden Gumball, Darwin en alle andere favoriete personages van Elmore Junior High.


In 'Darwin's Yearbook', vanaf januari 2020 te zien op Cartoon Network, krijgt Darwin de opdracht van directeur Brown om het Elmore Junior High jaarboek te maken. Elke aflevering is toegespitst op een ander personage, zoals klasclown Banana Joe, het teleporterende spook Carrie en zelfs de leerkrachten die er alles aan doen om een plekje in het jaarboek te bemachtigen. Terwijl Darwin het jaarboek probeert in te vullen komt hij er al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Gelukkig kan hij rekenen op de hulp van zijn vrienden, het internet en hun 'Elmore Plus' accounts!

'De Wonderlijke Wereld van Gumball' ging in 2010 in première en is momenteel bezig aan het zesde seizoen. De reeks is een van de populairste Cartoon Network programma's, met gemiddeld 130 miljoen kijkers wereldwijd.

'Darwin's Yearbook' in januari 2020 te zien op Cartoon Network.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers