Cartoon Network kondigt nieuwe special aan van 'De Wonderlijke Wereld van Gumball'

zaterdag 2 november 2019
Foto: Cartoon Network - © Media Tornado 2019

Cartoon Network kondigt een nieuwe reeks afleveringen aan van de bekroonde hitreeks 'De Wonderlijke Wereld van Gumball'.

'Darwin's Yearbook' schotelt de fans nieuwe hilarische momenten voor van hun vrienden Gumball, Darwin en alle andere favoriete personages van Elmore Junior High.


In 'Darwin's Yearbook', vanaf januari 2020 te zien op Cartoon Network, krijgt Darwin de opdracht van directeur Brown om het Elmore Junior High jaarboek te maken. Elke aflevering is toegespitst op een ander personage, zoals klasclown Banana Joe, het teleporterende spook Carrie en zelfs de leerkrachten die er alles aan doen om een plekje in het jaarboek te bemachtigen. Terwijl Darwin het jaarboek probeert in te vullen komt hij er al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Gelukkig kan hij rekenen op de hulp van zijn vrienden, het internet en hun 'Elmore Plus' accounts!

'De Wonderlijke Wereld van Gumball' ging in 2010 in première en is momenteel bezig aan het zesde seizoen. De reeks is een van de populairste Cartoon Network programma's, met gemiddeld 130 miljoen kijkers wereldwijd.

'Darwin's Yearbook' in januari 2020 te zien op Cartoon Network.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Thomas Vanderveken (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

'Alleen Elvis' sluit het seizoen af in stijl, met een van populairste én grappigste vrouwen van Vlaanderen: Maaike Cafmeyer. De jonge, verlegen Maaike droomt er eerst van om vroedvrouw te worden of lerares godsdienst, maar het wordt toch actrice. Ze begint in het theater, maar doorbreken naar het grote publiek doet ze via televisie en haar onweerstaanbare rol in het komische programma 'Het Geslacht De Pauw'. Het bezorgt haar populariteit en het imago van 'zotte doos' terwijl ze evenzeer een stille kant heeft. Haar man is professioneel cellist en samen met hun twee dochters musiceren vindt ze erg belangrijk. Ze heeft ook een nostalgische kant waarin ze het leven niet altijd als een cadeau ziet. 'Dat vrolijke blondje is dan misschien niet mijn natuurlijke staat, het maakt wel deel van me uit. Als je voor niemand een bedreiging vormt, ben je altijd veilig'.

'Alleen Elvis Blijft Bestaan', om 22.00 uur op Canvas.

Dossiers