X Factor: Davy naar huis!

maandag 24 oktober 2005

Na de vierde liveshow van 'X Factor' kan nu ook de jongste kandidaat zijn koffers pakken. Davy Lakomy verlaat als eerste jongere de wedstrijd. Na de keuze van televisiekijkend Vlaanderen moest hij het opnemen tegen Helena. Zij ontsnapte voor de tweede maal aan de uitschakeling.

N


a de herkansingsronde was het Jean Blaute die de knoop doorhakte. Hij ziet nog mogelijkheden genoeg voor de jonge Davy en koos voor Helena. Voor haar is het immers nu of nooit. Liliane St-Pierre was duidelijk ontroerd door het vertrek van haar eerste kandidaat.

Onze reporter was ter plaatse en zorgt voor foto's en interviews. Hou TV-Visie.be dus in de gaten!

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers